НОВИНИ ТА АНОНСИ

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

На Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор» провели навчання з підвищення кваліфікації фахівців підприємства, в якому взяли участь викладачі кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ доц. Штангеєв К.О. та професор Скорик К.Д., науковці Інституту продовольчих ресурсів та фахівці фабрики «Філкон». Після міжсезонної перерви з березня колективи цукрових заводів готуються до нового сезону.

Професор Скорик К.Д. розповів про резерви підвищення ефективності роботи продуктового відділення та новітні вимоги стандартів якості цукру, що нині впроваджуються в Україні.

Завідувач кафедри виробництва цукру та сахаридів, доцент Штангеєв К.О. виклав основи та напрямки економії енергоресурсів в бурякоцукрововму виробництві, проблеми дотримання температурного режиму в дифузійному процесі, а також про взаємозв’язок якості напівпродуктів цукрового виробництва та енерговитрат.

Старший викладач Коротинський О.В. підвів підсумки роботи цукрових заводі України за сезон 2020 року та дав прогноз на перспективи сезону переробки урожаю 2021 року.
Доктор технічних наук, професор Хомічак Л.М. висвітлив проблеми якості сировини та очищення дифузійного соку.
Директор фабрики «Філкон» розповів про новітні розробки та напрямки удосконалення фільтрувальних тканин для цукрової галузі.