НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вітаємо Кочмарського В.С. з ювілеєм!

Вітаємо Кочмарського В.С. з ювілеєм!

Професору кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій Кочмарському Валентину Сергійовичу виповнилось 60 років.

Міжнародний форум харчовиків IFFIP форум харчової промисловості та упаковки 2024

Міжнародний форум харчовиків IFFIP форум харчової промисловості та упаковки 2024

Цьогоріч Міжнародний форум харчовиків IFFIP форум харчової промисловості та упаковки (визнаний UFІ – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії), проводився 16-19 квітня в МВЦ і зібрав пекарів та кондитерів, ритейлерів, виробників хлібопекарського та пакувального обладнання, пакувальників та маркетологів.

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України відбулася 26-27 квітня 2024 року у Kyiv Golf Center на Оболоні.

Богдан Михайлов узяв участь у форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі»

Богдан Михайлов узяв участь у форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі»

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Богдан Михайлов узяв участь у Hotel Forum 2 - Форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі», який відбувся у Львові 11-12 травня 2024 року (у BARWY івент-холі, вул. Мельника, 18).

Food Business - головна вітчизняна подія цієї весни у сфері безпечності харчових продуктів

Food Business - головна вітчизняна подія цієї весни у сфері безпечності харчових продуктів

Харчовий бізнес–2024 – майданчик для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, галузевих інновацій та пошуку ефективних рішень для розвитку і підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.

Богдан Михайлов взяв участь у міжнародній виставці WorldFood GastroDays

Богдан Михайлов взяв участь у міжнародній виставці WorldFood GastroDays

Богдан Михайлов, старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ взяв участь у міжнародній виставці WorldFood GastroDays, яка відбулась 26-27 березня 2024 у Міжнародному виставковому центрі.

Підвищення кваліфікації фахівців елеваторного комплексу компанії «НІБУЛОН»

Кафедра переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ  26 березня 2024 року почала підвищення кваліфікації фахівців елеваторного комплексу компанії «НІБУЛОН» за двома напрямами.

Результати курсу-інтенсиву «Застосування агродронів та технологія умо»

Результати курсу-інтенсиву «Застосування агродронів та технологія умо»

21-22 березня 2024 року міжнародна група компаній DroneUA провела курс-інтенсив «Застосування агродронів та технологія УМО: все, що має знати ефективний аграрій» за участю старшого викладача кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ Вечери Олега. 

Кафедрою ІОТ проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Кафедрою ІОТ проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Викладачами кафедри інформатики та обчислювальної техніки, доцентами Петренко О.Я., Ярковим А.О., та старшим викладачем Сологубом С.І., було проведено ряд дистанційних семінарів з підвищення кваліфікації для викладачів Національного університету харчових технологій.

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Авторським колективом науковців ІПДО НУХТ розроблено практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти».

Кічула Я.П. отримав статус  Головний Аудитор системи безпечності харчових продуктів

Кічула Я.П. отримав статус  Головний Аудитор системи безпечності харчових продуктів

Кічула Я.П., виконав вимоги до компетентності і отримав статус Головний Аудитор системи безпечності харчових продуктів.

Методичні вказівки з дисципліни «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва»

Методичні вказівки з дисципліни «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва»

Доцент В.В. Куянов прийняв участь у підготовці Методичних вказівок «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва».

Обмеження експорту українського цукру до ЄС: які наслідки?

З аналізом ситуації, що склалася, на запрошення телеканалу "Суспільне Новини" виступив Олександр Коротинський.

Запрошуємо на підвищення кваліфікації з контролю якості і безпечності с-г продукції

Запрошуємо на підвищення кваліфікації з контролю якості і безпечності с-г продукції

Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій проводить підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців лабораторій контролю якості і безпечності сільськогосподарської продукції.

Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024

Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024

Викладачі кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ, Галина Волощук, Марина Чехун та Олександр Коротинський, 8 лютого взяли участь та виступили з доповідями на щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес. Бакалія», яка проходила в Києві в конференц-холі «ДЕПО».

Вітаємо Стоцьку О.В., з успішним захистом дисертації!

Вітаємо Стоцьку О.В., з успішним захистом дисертації!

Вітаємо Олену Володимирівну Стоцьку, викладача кафедри переробки м’яса та молока ІПДО НУХТ, з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук!

Заставному Юрію Богдановичу присвоєно почесне звання "Заслужений працівник сільського господарства України"

Заставному Юрію Богдановичу присвоєно почесне звання "Заслужений працівник сільського господарства України"

Вітаємо нашого колегу, доцента кафедри переробки сільськогосподарської продукції Заставного Юрія Богдановича з присвоєнням почесного звання "Заслужений працівник сільського господарства України”

Вийшла друком монографія "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів"

Вийшла друком монографія "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів"

Вийшла друком колективна монографія науковців-викладачів Інституту післядипломної освіти НУХТ "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів".

Проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Викладачі кафедри інформатики та обчислювальної техніки ІПДО НУХТ доценти Петренко О.Я. та Ярковий А.О. провели навчання для групи своїх колег з Національного університету харчових технологій.

Завершено курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки"

Завершено курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки"

Минулого тижня компанія PROFI CLUB Training з Анною Блохіною і Інститутом післядипломної освіти НУХТ завершили останній цього року курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки".

Вітаємо Петренко О.Я. з ювілеєм!

Вітаємо Петренко О.Я. з ювілеєм!

Вітаємо завідувача кафедри інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти НУХТ ПЕТРЕНКО ОЛЕКСАНДРА ЯКОВИЧА з ювілеєм!

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH

Викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Богдан Михайлов узяв участь у Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH

Щорічна бізнес-зустріч «Напої України»

Щорічна бізнес-зустріч «Напої України»

30 листопада 2023р. Марина Чехун, викладачка кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ взяла участь у щорічній бізнес-зустрічі «Напої України» для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.

Розвиток попри війну: зерно і переробка

Розвиток попри війну: зерно і переробка

Доцент кафедри харчових виробництв Галина Волощук узяла участь у Конференції «Розвиток попри війну: зерно і переробка» 23-24 листопада 2023 року у м. Рівне, вул. Зелена, 53.

VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

9-10 листопада 2023р. в Національному університеті харчових технологій відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».

VIIІ Міжнародний Форум виноробів та сомельє

VIIІ Міжнародний Форум виноробів та сомельє

Печко Володимир Сергійович, доцент кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ,  взяв активну участь у організації Форуму виноробів.

Пішов з життя Микола Дмитрович Хоменко

Пішов з життя Микола Дмитрович Хоменко

З глибоким сумом сповіщаємо, що 23 листопада 2023 року, на 86-му році життя перейшов у засвіти Микола Дмитрович Хоменко.

Стоцька О.В. виступила з доповіддю на Всеукраїнській науково-практичній конференції

Стоцька О.В. виступила з доповіддю на Всеукраїнській науково-практичній конференції

Стоцька Олена Володимирівна, викладачка кафедри переробки м'яса та молока, виступила з доповіддю на Всеукраїнській науково-практичній конференції "Практичні питання функціонування і відновлення об'єктів муніципальної інфраструктури та промисловості України в сучасних умовах".

Печко В.С. взяв участь у V Міжнародному виноградо-виноробному Конгресі

Печко В.С. взяв участь у V Міжнародному виноградо-виноробному Конгресі

2 листопада  2023 року доцент кафедри переробки с-г продукції ІПДО НУХТ Печко Володимир Сергійович взяв участь у V Міжнародному виноградо-виноробному Конгресі, що відбувся в рамках Міжнародної виставки вина, алкогольної продукції та пива Wine&Spirits.

Михайлов Б.В. провів навчання у Військовому ліцеї

8 листопада 2023 року старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Михайлов Богдан Володимирович провів навчання у Військовому ліцеї Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Виступ Коротинського О. на Суспільному

В інтерв'ю, обговорювалося питання цукру, його ціни, прогнозованості виробництва та експортні можливості.

WorldFood Ukraine

WorldFood Ukraine

Викладачі ІПДО НУХТ відвідали "WorldFood Ukraine", найбільшу в Україні виставку продуктів харчування, напоїв, упаковки та обладнання.

SALT: Restaurant Innovation Conference

SALT: Restaurant Innovation Conference

30 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбулася конференція з ресторанних інновацій «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO.

Доцент ІПДО НУХТ Корецький А.П. виступив в Тирані (Албанія)

Доцент ІПДО НУХТ Корецький А.П. виступив в Тирані (Албанія)

Доцент ІПДО НУХТ Корецький А.П. виступив в Тирані (Албанія) та інформував учасників заходу щодо наслідків військових дій Російської Федерації, спричинених повномасштабним вторгненням країною-агресором на територію України.

FRUIT ATTRACTION 2023

FRUIT ATTRACTION 2023

5 жовтня у Мадриді відбулась ювілейна 15-а Міжнародна виставка свіжої плодоовочевої продукції FRUIT ATTRACTION 2023

Бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра»

Бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра»

Викладач ІПДО НУХТ Богдан Михайлов узяв участь в організації бізнес-фестивалю «Мрії Нотеляра», який відбувся 13-14 жовтня 2023 р. у Києві.

Лекція про алергени для здобувачів освіти  НУХТ

Лекція про алергени для здобувачів освіти НУХТ

Викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ Олексієнко Наталія прочитала гостьову лекцію про алергени для здобувачів освіти НУХТ

Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості!

Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості!

Шановні колеги, друзі, вітаємо вас з професійним святом!

Вітаємо Букшину Л.С. з Ювілеєм!

Вітаємо Букшину Л.С. з Ювілеєм!

Колектив Інституту щиро дякує шановній ювілярці за визначний доробок у нашу спільну справу на виконання місії, до якої ми покликані і яку Інститут провадить вже п’ятдесят чотири роки поспіль.

У Києві пройшов Фестиваль Be Wine International Wine Show

У Києві пройшов Фестиваль Be Wine International Wine Show

30 вересня – 1 жовтня 2023р., у Києві, пройшов Фестиваль Be Wine International Wine Show, до оргкомітету було залучено викладача ІПДО НУХТ.

Підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР

Підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР

Викладачі кафедри переробки сільськогосподарської продукції: доцент Рубан Олег Миколайович та старший викладач Кічула Ярослав Петрович провели підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР.

Вітаємо Волощук Г.І. з ювілеєм!

Вітаємо Волощук Г.І. з ювілеєм!

Вітаємо доцента кафедри харчових виробництв Галину Волощук з ювілеєм!

Виставки: "Інпродмаш" і "Упаковка"

Виставки: "Інпродмаш" і "Упаковка"

Науковці ІПДО НУХТ взяли участь у роботі виставок "Інпродмаш" і "Упаковка", які проходили в "Акко Інтернешнл" 20 вересня 2023р...

Запрошуємо фахівців енергетичних служб підприємств на підвищення кваліфікації

Запрошуємо фахівців енергетичних служб підприємств на підвищення кваліфікації

Заняття з підвищення кваліфікації проводяться як онлайн, так і за угодою...

Конференція трудового колективу ІПДО НУХТ

Конференція трудового колективу ІПДО НУХТ

19 вересня 2023р. відбулася конференція трудового колективу ІПДО НУХТ.

Дослідження технологічних показників якості борошна житнього

Дослідження технологічних показників якості борошна житнього

Доцент Галина Волощук (кафедра харчових виробництв ІПДО НУХТ) виступить з доповіддю «Дослідження технологічних показників якості борошна житнього» в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

Проведено підвищення кваліфікації фахівців в сфері безпеки харчових продуктів

Проведено підвищення кваліфікації фахівців в сфері безпеки харчових продуктів

Закінчилось навчання онлайн в групі підвищення кваліфікації фахівців в сфері безпеки харчових продуктів.

Кондитерський бізнес 2023

Кондитерський бізнес 2023

Галина Волощук, доцент кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ, взяла участь у щорічній бізнес-зустрічі «Кондитерський бізнес 2023»...

Хлібна індустрія - 2023

Хлібна індустрія - 2023

У Всеукраїнській конференції-виставці «Хлібна індустрія - 2023», організованій Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП), спілкою «Борошномели України» та Agro Marketing Agency, яка проходить у Вінниці 17-18 серпня, бере участь доцент Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук, відома науковиця в хлібопекарській галузі.

Вітаємо Нирко Я.В. з нагоди 75-річчя!

Вітаємо Нирко Я.В. з нагоди 75-річчя!

24 липня відзначає 75-річний ювілей Ярослав Володимирович Нирко, фахівець, викладач і експерт з охорони праці.

Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2023

Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2023

21-23 червня 2023р. викладачі Інституту післядипломної освіти НУХТ доценти Алла Бовкун, Цвітана Король, Сергій Дудко, Галина Волощук  працювали на Міжнародній виставці «Хлібопекарська і кондитерська індустрія»...

Теплообмін тістових заготовок з подом печі у зоні гігротермічного оброблення

Пропонуємо ознайомитись з виступом к.т.н., доцента С.Д. Дудка на науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка проходила  16 листопада 2022 р. у Києві.

Grain Storage Forum ELEVATOR 2023

Grain Storage Forum ELEVATOR 2023

Доцент Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук, взяла участь у V Міжнародному Grain Storage Forum ELEVATOR 2023

Присвоєння Король Ц.О. вченого звання доцента кафедри переробки м’яса та молока

Присвоєння Король Ц.О. вченого звання доцента кафедри переробки м’яса та молока

26 Квітня відбулося планове засідання Вченої ради ІПДО НУХТ, на якій було розглянуто питання про представлення кандидата технічних наук Король Цвітани Олександрівни до присвоєння вченого звання доцента кафедри переробки м’яса та молока.

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи Стоцької О.В.

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи Стоцької О.В.

30 травня 2023 року, відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук Стоцької Олени Володимирівни на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси», за спеціальністю 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки).

Доцент Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП

Доцент Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП

Доцент кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ Галина Волощук, 18 травня 2023 року, узяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП

Ярослав Кічула підтвердив статус Аудитора системи безпечності харчових продуктів

Ярослав Кічула підтвердив статус Аудитора системи безпечності харчових продуктів

 Кічула Ярослав Петрович підтвердив статус Аудитора системи безпечності харчових продуктів терміном на три роки.

Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР

Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР

З 16 по 22 лютого 2023 р. в Інституті післядипломної освіти НУХТ відбулось онлайн-навчання спільно з PROFI CLUB  "Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР"

Вітаємо Костянтина Дмитровича Скорика з ювілеєм!

Вітаємо Костянтина Дмитровича Скорика з ювілеєм!

Вітаємо Костянтина Дмитровича Скорика, професора кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ, з ювілеєм і зичимо многії благії літа в мирній Україні!

Хлібопекарський бізнес 2023

Хлібопекарський бізнес 2023

В.о. завідувача кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ, доцент Галина Волощук, взяла участь у щорічній бізнес-зустрічі "Хлібопекарський бізнес 2023".

Вітаємо Валентину Миколаївну Попову з ювілеєм!

Вітаємо Валентину Миколаївну Попову з ювілеєм!

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ вітає Валентину Миколаївну Попову з ювілеєм!

Продовжуємо працювати в умовах воєнного стану

Продовжуємо працювати в умовах воєнного стану

Викладачами кафедри інформатики та обчислювальної техніки, доцентами Петренко О.Я. та Ярковим А.О., було проведено ряд дистанційних семінарів з підвищення кваліфікації для викладачів Національного університету харчових технологій

"БАТЛ БОРЩ" - змагання за найсмачніший борщ!

"БАТЛ БОРЩ" - змагання за найсмачніший борщ!

У Дніпрі в змаганні за найсмачніший борщ "БАТЛ БОРЩ"  суддею виступив викладач Інституту післядипломної освіти НУХТ Богдан Михайлов.

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях

Протягом двох днів - 3 і 10 серпня, відбулася онлайн конференція:  "Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях" за сприяння РІА «Марко Пак», спілки «Борошномели України» та Всеукраїнської асоціації пекарів.

Вперше в Україні проведено сертифікаційний аудит Системи менеджменту харчової безпеки на відповідність до вимог міжнародної схеми сертифікації ISO 22000

Вперше в Україні проведено сертифікаційний аудит Системи менеджменту харчової безпеки на відповідність до вимог міжнародної схеми сертифікації ISO 22000

Акредитованим Органом сертифікації ТОВ "ТГС УКРАЇНА", (акредитація MSCB 139 в реєстрі Міжнародної служби акредитації (IAS)), вперше в Україні проведено сертифікаційний аудит Системи менеджменту харчової безпеки на відповідність до вимог міжнародної схеми сертифікації ISO 22000.

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини

Доцент кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Волощук Г.І. відпрацювала дистанційну лабораторну роботу...

Онлайн-навчання науковців НУХТ

Онлайн-навчання науковців НУХТ

Проведено онлайн-навчання за темою: Lean-виробництво, технологічна експертиза, безпечність та якість харчової продукції.

Викладачі ІПДО НУХТ взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022

Викладачі ІПДО НУХТ взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022

Викладачі кафедр харчових виробництв (доц. Волощук Г.І., ст. викладач Стадник С.Б.) та переробки сільськогосподарської продукції (доценти Куянов В.В. та Миропольський О.М.) взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022

Навчання фахівців ресторанного господарства

Навчання фахівців ресторанного господарства

Протягом 14-17 лютого 2022 року в Інституті післядипломної освіти НУХТ відбулось навчання фахівців ресторанного господарства, курс «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP».

Вийшла друком монографія "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування"

Вийшла друком монографія "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування"

Вийшла друком монографія професора, завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ О.Б. Бутніка-Сіверського "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування".

Проведено online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти"

Проведено online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти"

Чотирьохтижневий online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти" – навчання PROFI CLUB разом з Інститутом післядипломної освіти НУХТ завершене.

Проведено навчання фахівців технологічних служб АТ "Житомирський маслозавод"

Проведено навчання фахівців технологічних служб АТ "Житомирський маслозавод"

Старшим викладачем кафедри переробки м'яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Гапченко Н.О. проведено навчання фахівців технологічних служб АТ "Житомирський маслозавод" на тему : "Сенсорний аналіз, підготовка дегустаторів".

Михайлова Б. нагороджено грамотою НУХТ

Михайлова Б. нагороджено грамотою НУХТ

Ректор Національного університету харчових технологій (НУХТ) Олександр ШЕВЧЕНКО нагородив Богдана МИХАЙЛОВА – директора ГО «Ресторанна гільдія», старшого викладача ІПДО НУХТ за плідну співпрацю та активну участь у роботі X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP

З 18 по 21 жовтня 2021р. у Києві в Інституті післядипломної освіти проходило навчання на тему «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP».

LABComplEX 2021 – виставка комплексних рішень для лабораторії.

LABComplEX 2021 – виставка комплексних рішень для лабораторії.

Інститут післядипломної освіти НУХТ взяв участь у Міжнародній виставці LABComplEX 2021 та провів 19 жовтня науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води».

FoReCH 2021

FoReCH 2021

Співробітники ІПДО НУХТ прийняли участь у конференції «Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування» в рамках Міжнародного експофоруму FoReCH 2021.

INPRODMASH & UPAKOVKA 2021

INPRODMASH & UPAKOVKA 2021

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві".

Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021.

Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021.

Науковці ІПДО НУХТ взяли участь у щорічній конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021».

Видано навчальний посібник «Теплове господарство цукрових заводів»

Видано навчальний посібник «Теплове господарство цукрових заводів»

За сприяння Науково-практичного Центру бурякоцукрового виробництва видано навчальний посібник К.О. Штангеєва «Теплове господарство цукрових заводів».

Цукровий Давос – 2021

Цукровий Давос – 2021

14-15 липня 2021 р. у м. Ладижин Вінницької області відбулася науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021».

В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"

В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"

В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочинається курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP". Чотириденний курс об'єднує в собі лекційний матеріал, практичні завдання та тестування на знання матеріалів і отримання сертифікатів.

Науковці кафедри ХКБВ беруть участь у визначенні стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області

Науковці кафедри ХКБВ беруть участь у визначенні стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області

В.о. завідувача кафедри хлібопекарської, кондитерської та бродильних виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ доцент Галина Волощук взяла участь у воркшопі в Київській ОДА «Смарт-спеціалізація: процес підприємницького відкриття в харчовій індустрії Київщини (EDP)».

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.

14-18 червня 2021 року ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) при проведенні кваліфікаційного тренінгу "Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів".

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

У навчальному посібнику розглянуто сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва.

Відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.»

Відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.»

В Конференц-Холі м.Ірпінь 18-19 травня поточного року відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21 рр.».

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у Бердянську

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у Бердянську

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у ТОВ "Бердянські ковбаси" (м. Бердянськ) на тему: "Сенсорний аналіз у визначенні якості продуктів".

Роль інтелектуальної власності у трансфері технологій

Роль інтелектуальної власності у трансфері технологій

Викладачі кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ взяли участь у VІ Всеукраїнській науково практичній конференції-семінарі «Питання інтелектуальної власності у сфері трансферу технологій».

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація»

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація»

Выйшла з друку монографія завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ професора О.Б. Бутніка-Сіверського та В.О. Петренка «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців.

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Працівники Інституту провели навчання з підвищення кваліфікації фахівців підприємства на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Використання комунікаційних мобільних пристроїв в науковій роботі

Використання комунікаційних мобільних пристроїв в науковій роботі

5-25 квітня 2021 року кафедра Інформатики та обчислювальної техніки ІПДО НУХТ провела для викладачів НУХТ дистанційне навчання за темою «Використання комунікаційних мобільних пристроїв в науковій роботі».

Викладачі Інституту взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій.

Викладачі Інституту взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій.

Викладачі Інституту: доцент Попова В.М. та старший викладач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Чехун М.Г. провели навчання «Дистиляти та напої плодові: технологія виробництва і сенсорика» для спеціалістів-крафтового виробництва дистилятів та напоїв алкогольних, а також взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій конкурсів.

Технології створення електронної навчальної літератури

Технології створення електронної навчальної літератури

Викладачем кафедри ІОТ Бондаренко В.В. у березні-квітні (з 29.03.21 по 16.04.21) було проведено дистанційне навчання на тему «Технології створення електронної навчальної літератури» для викладачів Національного університету харчових технологій.

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

Завідувачка кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв ІПДО НУХТ Волощук Г.І. взяла участь у щорічній конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася 18 лютого в м. Києві.

Конференція "Sugar World 2021"

Конференція "Sugar World 2021"

Представник кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ Коротинський О.В. прийняв участь у роботі конференції "Sugar World 2021".

АгроВесна 2021

АгроВесна 2021

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв і кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ відвідали виставки Агро Весна 2021 та взяли участь у семінарах та конференції.

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Керівництво Інституту післядипломної освіти НУХТ, в особі Сергія Дудко, традиційно відкрили курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)".

Продовжуємо працювати над  смарт-спеціалізацією Київщини

Продовжуємо працювати над смарт-спеціалізацією Київщини

Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».