Курси

Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) та НПЦ ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять 72 годинний семінар у дистанційному режимі на тему: «Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».

Використання хмарних технологій у науковій роботі

Використання хмарних технологій у науковій роботі

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання сучасних хмарних технологій у науковому і навчальному процесі.

Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі

Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO у науковій роботі.

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
  • майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
  • надання консультативних послуг. 
Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".

Програмою передбачено:

  • теоретичний та практичний курс;
  • презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
  • надання консультативно-освітніх послуг.