Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Новини

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Куяновим В.В., Соболєвим А.С., Маласаєм В.М., Миропольським О.М., Глеваським В.І., Іоніцоєм Ю.С., ст. викладачами Тищенком О.Г. та Гавлінським П.П., проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

  1. 15.06-24.06.2020р. керівники і фахівці ТОВ «Зернокомплекс «Сиваш». Дистанційне підвищення кваліфікації керівників і фахівців виробничо-технологічних зернових лабораторій, тема «Застосування сучасних технологій, обладнання та контролю безпечності і якості зерна при зберіганні на елеваторі»
  2. 6.07-30.07.2020р. Дистанційне підвищення кваліфікації керівників і фахівців підприємств АПК «Технології, обладнання та контроль безпечності і якості насіннєвого матеріалу і зерна».
  3. 13.07-6.08.2020р. керівники і фахівці ТОВ "Агрокомплекс "Зелена долина", Вінницька область, смт. Томашпіль, тема "Техніка, технології і хімконтроль приймання, зберігання і сушіння зерна та насіннєвого матеріалу", а також тема "Безпечне застосування пестицидів та агрохімікатів".

Разом з фахівцями PROFI CLUB 6.07-30.07 2020р. проведено дистанційне підвищення кваліфікації аудиторів з безпеки громадського харчування .