Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021.

Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021.

Науковці ІПДО НУХТ взяли участь у щорічній конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», під час якої розглядалися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки кондитерських виробів і яка відбулася 9 вересня в Києві в «Депо».

Організатор заходукомпанія «Марко Пак».

Генеральний партнеркомпанія «Отже».

Офіційні партнериВсеукраїнська асоціація пекарів та Асоціація «Укркондпром».

Спікери в своїх виступах розкрили такі теми:

  • Огляд тенденцій світового ринку кондитерської індустрії.
  • Інновації, тренди і успішні рішення в кондитерському виробництві.
  • Промислове обладнання для виробництва шоколаду і кондитерських виробів.
  • Промислове обладнання для виробництва кондитерських начинок, кремів і наповнювачів.
  • Кондитерські продукти здорового харчування і лікувального призначення.
  • Ефективний контроль якості в кондитерському виробництві.
  • Сучасні рішення в області гнучкої і жорсткої упаковки.
  • Інноваційні рішення в області картонної упаковки.
  • Сучасні підходи до розробки дизайну упаковки.

Також в рамках конференції пройшла панельна дискусія «Світовий ринок какао – цінова політика, фактори впливу, прогнози».

Участь в конференції взяли керівники кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, технологи та начальники лабораторій.


Надрукувати   E-mail