INPRODMASH & UPAKOVKA 2021

INPRODMASH & UPAKOVKA 2021

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" яка відбулася в рамках виставки INPRODMASH & UPAKOVKA 2021, 14 вересня у МВЦ Міжнародний виставковий центр (Броварський просп., 15), пав. №3, конф.-зал №14. Київ, Україна).

З доповіддю "Сучасні проблеми у визначенні глікемічності хліба житнього", виступила в.о. зав. кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв ІПДО НУХТ доц. Волощук Г.І.

В організації і проведенні конференцій брали участь Nnixt Nuft, АККО Інтернешнл Виставковий Центр , Об'єднання "Укрхлібпром", Асоціація "Укркондпром".

Науковці Інституту післядипломної освіти НУХТ також взяли участь у роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 15 вересня 2021 року в рамках   виставки технологій для харчової промисловості Inprodmash & Upakovka.


Надрукувати   E-mail