НОВИНИ ТА АНОНСИ

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини

У квітні 2022 року доцент кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Волощук Г.І. в лабораторії циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв ВСП Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій із викладачами комісії відпрацювала дистанційну лабораторну роботу по темі: «Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини».
За результатами роботи були оформлені Методичні рекомендації виконання лабораторної роботи для працівників лабораторій і технологічних служб підприємств хлібопекарської промисловості по дисципліні: Сучасні технологічні процеси хлібопекарської галузі.
А також у співпраці з канд. техн. наук, доцентом циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Рак В.П. були оформлені тези доповіді "Проблеми збагачення хлібних виробів мінеральними речовинами" та подано на  на Х Міжнародну науково-практичну конференцію молодих вчених і спеціалістів "Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур" за напрямом "Біотехнологія".