НОВИНИ ТА АНОНСИ

Викладачі ІПДО НУХТ взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022

Викладачі ІПДО НУХТ взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022

Викладачі кафедр харчових виробництв (доц. Волощук Г.І., ст. викладач Стадник С.Б.) та переробки сільськогосподарської продукції (доценти Куянов В.В. та Миропольський О.М.) взяли участь у роботі міжнародної агропромислової виставки АГРОВЕСНА 2022, яка поєднала в собі 3 міжнародних виставки: «Зернові технології», Agro Animal Show та  «Фрукти. Овочі. Логістика». Виставки, відбулися 15-17 лютого 2022 року в МВЦ (Броварський пр., 15, Київ) вже вп’яте.

Науковці Інституту збирали й узагальнювали нову інформацію для навчальних курсів за програмами «Системи управління безпечністю харчових продуктів», «Зберігання і переробка сільськогосподарської продукції», зокрема вивчали нове обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для мукомельної, круп’яної промисловості, елеваторів та хлібоприймальних пунктів, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніку та технології для виробництва зернової продукції.

16 лютого в рамках виставкової події АгроВесна/AgroSpring 2022 пройшов День Франції в Україні 2022 «Інноваційні рішення в умовах кліматичних змін та сталий розвиток агровиробництва».