18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

Новини
Завідувачка кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв ІПДО НУХТ Волощук Г.І. взяла участь у щорічній конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася 18 лютого в м. Києві. Під час конференції розглядалися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Цьогорічна програма конференції складалася із двох основних сесій.
В рамках першої із них – «Ринок, технології виробництва і упаковки хліба і борошняних кондитерських виробів» – свої доповіді представили компанії «ІТАК», «Зееландія», «Хлібпром», «4 Стихії», «УкрОлія», Peshcherin Food Processing, «РОДАЛС» і «ВентаЛаб».
В ході другої сесії, що мала назву «Ринок, особливості виробництва і упаковки борошна», виступили компанії «Базис», «Бюлер Україна» і «Штерн Інгредієнтс Україна», а також представники ГС «Борошномели України», Одеської національної академії харчових технологій і Консорціуму «Якості торговельних мереж».
Офіційні партнери – Всеукраїнська асоціація пекарів і ГС «Борошномели України».
Участь у конференції взяли топ-менеджери хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій.