ПОСТІЙНО ДІЮЧІ СЕМІНАРИ

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Кафедра переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ проводить підвищення кваліфікації на семінарах у дистанційному режимі по темах:

  • «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників згідно з вимогами НАССР/ISO 22000»;

  • «Внутрішній аудитор системи НАССР/ISO 22000»;

  • «Процедури безпечності харчових продуктів».

До участі у семінарах, в якості лекторів, запрошені відомі науковці та практики дезінфекційного профілю, які допоможуть Вам розібратися у таких проблемах:

  • Законодавче регулювання безпечності обігу харчових продуктів.

  • Розроблення програм-передумов операторами ринку харчових продуктів згідно з НАССР.

  • Інтегрований захист харчових продуктів від шкідників.

  • Здійснення аналізу результатів контрольних заходів з визначенням тенденцій ДСТУ EN 16636:2016.

  • Організація та проведення державного нагляду (контролю) та аудиту в сфері безпеки харчових продуктів під час військового стану.

  • Акредитація, сертифікація та способи підтвердження впровадження HACCP на потужності третьою стороною.

  • Особливості та правила ведення господарської діяльності зі знезараження, основи дезінсекції, дезінфекції, дератизації у воєнний час.

  • Ідентифікація, оцінка та контроль ризиків, пов'язаних зі шкідниками. Система моніторингу шкідників. Коригувальні дії.

  • Заходи контролю шкідників на потужностях. Дотримання загальних гігієнічних вимог операторами ринку харчових продуктів. Процедури валідації та верифікації HACCP.

  • Розроблення Програми-передумови системи НАССР щодо контролю за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засобів профілактики та боротьби.

  • Особливості знезараження сільськогосподарської продукції, об'єктів її зберігання та основи пест-контролю.

Тема підвищення кваліфікації за програмою

Кількість годин за НТП (кредитів ЄКТС)

Дата початку курсу

Тип документу, який видається

Кваліфікаційні вимоги

Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників згідно вимог НАССР/ISO 22000

36

(1,2)

17.09.2024р.

Сертифікат

Підготовка на курсах або на робочому місці. Без вимог до стажу роботи.

Внутрішній аудитор системи НАССР/ISO 22000

36

(1,2)

14.10.2024р.

Сертифікат

Підготовка на курсах або тренінгах. Стаж роботи на підприємствах обігу продуктів харчування не менше одного року.

Процедури безпечності харчових продуктів

72

(2,41)

25.11.2024р.

Свідоцтво (Підтверджує компетентність підготовки програм-передумов операторами ринку харчових продуктів, згідно з НАССР)

Вища освіта за напрямком


СЕМІНАРИ ПРОВОДЯТЬСЯ ЗГІДНО З ГРАФІКОМ

Вартість за участь у семінарі встановлюється в залежності від викладацького складу та кількості слухачів у групі.

Для постійних корпоративних клієнтів надаються значні знижки.

 Заявку можна направити на електронну адресу кафедри переробки сільськогосподарської продукції Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., де вказати реквізити для заключення договору та ПІБ слухачів.


ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ СЕМІНАРУ УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ:

  • знання від кращих практикуючих фахівців з харчової безпеки
  • сертифікат чи свідоцтво акредитованого закладу освіти


Телефони для довідок: 

(067) 352-65-10 (Viber, Telegram)

Ярослав Петрович Кічула – старший викладач. куратор групи;


(068) 205-00-71, (050) 648-02-05 (Viber, Telegram)

Володимир Вікторович Куянов – завідувач кафедри переробки с/г продукції.

Ми в соц.мережах: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057660571163

Куратор:

Кічула Ярослав Петрович
Кічула Ярослав ПетровичСтарший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, аудитор ISO 22000 (EA Code H).Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел. (044) 222-7632; (067) 352-6510