ІПДО НУХТ

Кафедра біотехнології


О работе брагоректификационной установки при пониженной производительности
Осипенко А.А.,
к.т.н., профессор кафедры биотехнологии Института последипломного образования Национального университета пищевых технологий
 
Заходи для зменшення витрат паливно-енергетичнихресурсів у виробництві спирту
В.І. Баранов
, доцент, к.т.н., завідувач кафедри біотехнології Національний університет харчових технологій Інститут післядипломної освіти.
Осипенко О.П., к.т.н., доц.
 
Icon for MS WORDФракціонування концентрату головної фрауції спирту етилового (КГФСЕ). (пошукові дослідження)
Осипенко О.П.
,к.т.н., професор ІПДО НУХТ;
Шиян П.Л.
, д.т.н., професор;
Сизько В.Б.
, зав. лабораторії, Національний Університет харчових технологій,;
Сікач Л.Ф.
-"Супермаш".
 
Icon for MS WORDСучасні технології в лікеро-горілчаному виробництві
В.М. Попова
,канд. техн. наук, Інститут післядипломної освіти НУХТ;
Л.В. Махиня
, аспірант (НАУ, Київ);
П.Г. Кислий
, аспірант (НАУ, Київ).
 
Icon for MS WORDНові види функціональних безалкогольних напоїв на натуральній основі
В.М. Попова
,канд. техн. наук, Інститут післядипломної освіти НУХТ;
Л.В. Махиня
, аспірант (НАУ, Київ);
Л.В. Кисла
, д-р техн. наук, НАУ, Київ.
 


Сторінка 2 з 4