ІПДО НУХТ

Галузеві кафедри

Department agro technology and ecological security

Парій Ф.М., Маласай В.М. Malasay Vicktor M. (right side) – head department from 2010y. Candidate agricultural sciences, Honoured specialist agricultural of Ukreaine. Left side - Pariy F.M. Professor, Head of Uman Agrarian University.

Tel. (044) 400–52–67
E-mail: електронна адреса кафедри агротехнологій та екологічної безпеки

Department created in 2006 . in the way of consolidation departments from emergency situation in the industry of APC.


Read more...
 

Department processing of meat and milk

The department was founded in 1974.

Бовкун А.А. The Head of the Department – Alla Bovkun, PhD

The main activity is training of managers and specialists of meat and dairy plants of all types of ownership. We teach chief technologists, heads of laboratories, chief engineers, specialists and technologists, chemists, heads of departments, masters.

Read more...
 

Кафедра хлібопекарського та кондитерського та бродильного виробництв

Оболкіна Віра Іллівна Оболкіна Віра Іллівна д.т.н., професор, зав. кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв ІПДО НУХТ

Телефон кафедри (044) 449–09–35,

планово-договірний відділ: тел./факс (044) 449–68–89

Кафедру засновано в 1976 році.

Основний напрям роботи — підвищення кваліфікації усіх посадових категорій спеціалістів хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв, які мають спеціальну освіту: головні інженери, головні технологи, завідувачі виробництва, завідувачі лабораторій, головні механіки, начальники змін, начальники цехів, інженери-технологи, змінні технологи, інженери-аналітики(хіміки), майстри. Кафедра бере участь у галузевих виставках хлібної промисловості, виступає з семінарами, проводить консультації.

Read more...
 

Department of Sugar and Saccharides Production

The department was founded in 1969.

Штангеєв Констянтин Остапович Head of the department is — Shtangeev Kostiantyn Ostapovych, PhD (Techn), Associate Professor. Areas of activities are beet sugar production, training of sugar industry specialists.

Read more...