ІПДО НУХТ

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв


Icon for .doc (MS Word) Впровадження концепції безперервної освіти для спеціалістів хлібопекарськрої та кондитерської галузей
Д.т.н. Оболкіна В.І., д.т.н., проф. Ковбаса В.М., к.т.н. Дудко С.Д.
Національний університет харчових технологій, Інститут післядипломної освіти
 
Icon for .doc (MS Word)Использование сухой клейковины в хлебопечении
Киселева О.А.
,
ст. преп. кафедры хлебопекарского и кондитерского производств Института последипломного образования НУПТ
Один из способов улучшения или корректировки качества муки — добавление сухой пшеничной клейковины.
 
Icon for .doc (MS Word)Контроль влияния автолитической активности муки на качество ржаного хлеба
Киселева О.А.
,
ст. преп. кафедры хлебопекарского и кондитерского производств Института последипломного образования НУПТ
Обеспечение качества хлебопекарной продукции при рациональном использовании сырья зависит от совершенствования технологии с привлечением на всех этапах производства объективных методов контроля.
Ключевые слова: Автолитическая активность, тритикале, клейковина муки
 
Icon for .doc (MS Word)Кондитерські вироби функціонального і лікувально-профілактичного призначення
Кисельова О.О.
,
ст. викладач кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ
 
Icon for .doc (MS Word)Виробництво випечених напівфабрикатів, печива, пряників
Кисельова O.O.
,
ст. викладач кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ
 


Сторінка 1 з 15