Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій».

Валідація аналітичних методів досліджень

Валідація аналітичних методів досліджень

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Валідація аналітичних методів досліджень».

Використання високоефективної рідинної хроматографії  при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів».

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів».

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ), ПП «КРЕС» та ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять семінар (у дистанційному режимі) на тему: «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».