Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінці якості хлібопекарських виробів.
  • надання консультативно-освітніх послуг.
Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
  • майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
  • надання консультативних послуг. 
Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".

Програмою передбачено:

  • теоретичний та практичний курс;
  • презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
  • надання консультативно-освітніх послуг.