Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологійпроводить підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців лабораторій контролю якості і безпечності сільськогосподарської продукції.
Вийшла друком колективна монографія науковців-викладачів Інституту післядипломної освіти НУХТ"Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів".
Вийшла друком монографія професора, завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТО.Б. Бутніка-Сіверського "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування".
В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочинається курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP". Чотириденний курс об'єднує в собі лекційний матеріал, практичні завдання та тестування на знання матеріалів і отримання сертифікатів.
У навчальному посібнику розглянуто сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва.
Выйшла з друку монографія завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ професора О.Б. Бутніка-Сіверського та В.О. Петренка «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».
У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців.