Загальноінститутські статті


Нові підходи до формування кадрового потенціалу харчової та переробної промисловості в умовах вступу України до СОТ
Дудко С.Д.
, к.т.н., доцент, директор Інституту післядипломної освіти НУХТ
Аляб'єва В.В.
,
к.х.н., доцент, заступник директора з науково-педагогічної роботи Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
 
Де вивчити хорошого технолого?
Дудко С.Д.
, к.т.н., доцент, директор Інституту післядипломної освіти НУХТ
 
Якість робочої сили: проблеми сьогодення
Дудко С.Д.
, к.т.н., доцент, директор Інституту післядипломної освіти НУХТ
 
Післядипломна освіта і якість життя суспільства
С.Д. Дудко
,
кандидат технічних наук, доцент, директор ІПДО НУХТ,
Н.Я. Костіна
,
начальник відділу
Концепція післядипломної освіти, розроблена професорсько-викладацьким складом Інституту післядипломної освіти спільно з Національним університетом харчових технологій, передбачає орієнтацію на якомога повне забезпечення потреб підприємств галузі у освітніх послугах, необхідних для успішної конкуренції в умовах вільного ринку продовольчих товарів.
 
Підвищення кваліфікації на виробництві: кадрова політика в галузі — першооснова економічних досягнень
Хоменко М. Д.
,
д.т.н., професор кафедри виробництва цукру та сахаридів
Скорик К. Д.,
к.т.н.
, професор кафедри виробництва цукру та сахаридів
Косовець І.М.
,начальник відділу кадрів та адміністративної діяльності НАЦУ "Укрцукор"
 


Страница 1 из 2
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню пользователя