ІПДО НУХТ

Семинар
Міністерство освіти і науки України
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інститут післядипломної освіти
Ліцензія Міністерства освіти та науки України серія АЕ № 636488 від 19.06.2015 р.

До уваги підприємств кондитерської галузі!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерських підприємств за тематикою
«Безпечність та якість кондитерських та хлібних виробів».
проведення занять з 30 жовтня по 04 грудня 2017 р.

Програмою передбачено:
теоретичний та практичний курс «Сучасні вимоги до якості і безпеки кондитерських та хлібних виробів». Загальні принципи та законодавчі вимоги і
підходи до забезпечення безпеки кондитерських виробів. Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів. Основи системи НАССР, кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві. Аудити систем управління безпекою. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту згідно з системою НАССР та ІSО 22000 на підприємствах кондитерської промисловості.

.
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.

Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу – 2000 грн. (ПДВ не сплачується).

У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за два тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком. Вартість проживання у 4-місному номері становить від 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. , Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. або Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. чи факсом (044) 449-68-89 надіслати листа на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича, в якому вказати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище, ім’я та по-батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
- банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ;
- телефон та електрону пошту головного бухгалтера;
- кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
- необхідність у проживанні в гуртожитку.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (планово-договірний відділ); (044) 449-46-09 (бухгалтерія). Телефони кафедри: (067)-443-50-73; (066)-442-48-21 – Букшина Людмила Семенівна (куратор групи); Тел./факс: (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.

Програма підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської галузі
«Безпечність та якість кондитерських виробів»:

У програмі будуть розглянуті питання:
Сучасні вимоги до безпеки та якості кондитерських та хлібних виробів
- Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції.
- Загальні принципи і підходи до забезпечення безпеки кондитерських та хлібних виробів.
- Законодавчі вимоги до безпечності кондитерських виробів.
- Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів.
Основи системи НАССР
- Програми передумови. Належні виробничі практики. Стандартні санітарні операційні процедури. Вимоги стандарту ISO 22002-1.
У т. ч. вимоги до:
 виробничих приміщень, території, обладнання;
 персоналу (особиста гігієна, навчання);
 прибирання, миття, миючі та дезінфікуючі засоби; сучасні способи і обладнання для санітарної обробки на підприємстві, засоби для миття обладнання та інвентарю, особливості і механізм їх дії;
 pest-контроль (боротьба зі шкідниками);
 відклик та вилучення продукції.
 робота з постачальниками.
- Методичні основи розробки документації для впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі НАССР.

Кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві.
Аудити систем управління безпекою

- Критерії аудитів. Вимоги міжнародних стандартів систем управління безпекою. Чек-листи.
- Особливості проведення аудитів другої сторони (замовника). Вимоги торговельних мереж до постачальників харчових продуктів.