ІПДО НУХТ

Семинар
Міністерство освіти і науки України
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інститут післядипломної освіти
Ліцензія Міністерства освіти та науки України серія АЕ № 636488 від 19.06.2015 р.

До уваги підприємств кондитерської галузі!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерських підприємств за тематикою
«Безпечність та якість кондитерських та хлібних виробів».
проведення занять з 30 жовтня по 04 грудня 2017 р.

Програмою передбачено:
теоретичний та практичний курс «Сучасні вимоги до якості і безпеки кондитерських та хлібних виробів». Загальні принципи та законодавчі вимоги і
підходи до забезпечення безпеки кондитерських виробів. Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів. Основи системи НАССР, кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві. Аудити систем управління безпекою. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту згідно з системою НАССР та ІSО 22000 на підприємствах кондитерської промисловості.

.
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.

Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу – 2000 грн. (ПДВ не сплачується).

У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за два тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком. Вартість проживання у 4-місному номері становить від 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. , Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. або Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. чи факсом (044) 449-68-89 надіслати листа на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича, в якому вказати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище, ім’я та по-батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
- банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ;
- телефон та електрону пошту головного бухгалтера;
- кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
- необхідність у проживанні в гуртожитку.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (планово-договірний відділ); (044) 449-46-09 (бухгалтерія). Телефони кафедри: (067)-443-50-73; (066)-442-48-21 – Букшина Людмила Семенівна (куратор групи); Тел./факс: (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.

Програма підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської галузі
«Безпечність та якість кондитерських виробів»:

У програмі будуть розглянуті питання:
Сучасні вимоги до безпеки та якості кондитерських та хлібних виробів
- Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції.
- Загальні принципи і підходи до забезпечення безпеки кондитерських та хлібних виробів.
- Законодавчі вимоги до безпечності кондитерських виробів.
- Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів.
Основи системи НАССР
- Програми передумови. Належні виробничі практики. Стандартні санітарні операційні процедури. Вимоги стандарту ISO 22002-1.
У т. ч. вимоги до:
 виробничих приміщень, території, обладнання;
 персоналу (особиста гігієна, навчання);
 прибирання, миття, миючі та дезінфікуючі засоби; сучасні способи і обладнання для санітарної обробки на підприємстві, засоби для миття обладнання та інвентарю, особливості і механізм їх дії;
 pest-контроль (боротьба зі шкідниками);
 відклик та вилучення продукції.
 робота з постачальниками.
- Методичні основи розробки документації для впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі НАССР.

Кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві.
Аудити систем управління безпекою

- Критерії аудитів. Вимоги міжнародних стандартів систем управління безпекою. Чек-листи.
- Особливості проведення аудитів другої сторони (замовника). Вимоги торговельних мереж до постачальників харчових продуктів.