ІПДО НУХТ

2017 р.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (навчально-методичний відділ);

Тел./факс (044) 449-21-04
(044) 443-53-88

Катаєва Світлана Євгенівна, доктор біологічних наук, професор.
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
Тел.: (044) 449-09-35 

Оболкіна Віра Іллівна, д.т.н., професор, зав. кафедри.


Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше, ніж за 2 тижні до початку занять повідомити про свою участь письмово (факсом, електронною поштою). Короткотермінові цільові навчальні та науково-практичні семінари з актуальної тематики розраховані на 3-5 днів (24-40 навчальних годин).
По закінченні слухачі отримують сертифікат про участь у семінарі.
Семінари, як правило, платні.


20-25 березня. Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів. Детальніше. Програма
Куратор групи: Букшина Людмила Семенівна.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв .


Квітень-травень. Харчові добавки
(барвники, консерванти, емульгатори, стабілізатори, ароматизатори та інші). Нормативно-законодавча документація, застосування, методи контролю харчових добавок у харчових продуктах.

Науковий керівник: д.б.н. проф. Катаєва С.Є.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра охорони праці.


03-08 квітня
16-21 жовтня. Сучасне виробництво цукристих кондитерських виробів.
Детальніше. Програма

Куратор групи: Букшина Людмила Семенівна.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв .


03-08 квітня
16-21 жовтня.
Безпечність та якість кондитерських виробів. Детальніше. Програма
Куратор групи: Букшина Людмила Семенівна.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв .


22-27 травня. Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів.
Куратор групи: Букшина Людмила Семенівна.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв .


Червень. Полімерна тара та упаковка для харчових продуктів і води
Нормативно-законодавча документація, дослідження безпечності застосування, методи контролю, підготовка висновків.

Науковий керівник: д.б.н. проф. Катаєва С.Є.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра охорони праці.


Вересень-жовтень.
Фізико-хімічні методи контролю харчових продуктів
Акредитація лабораторій, валідація методів аналізу. Спектрофотометричні, хроматографічні та інші методи аналізу безпечності харчових продуктів.

Науковий керівник: д.б.н. проф. Катаєва С.Є.
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: кафедра охорони праці.


16-29 жовтня. Навчання технологів хлібопекарського виробництва
Куратор: Волощук Галина Іванівна
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв


30 жовтня - 4 листопада Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів
Куратор: Букшина Людмила Семенівна
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв


30 жовтня - 4 листопада Безпечність та якість кондитерських та хлібних виробів
Куратор: Букшина Людмила Семенівна
Науково-методичне забезпечення та супровід семінару: хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв