ІПДО НУХТ

Графік підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів підприємств молочної промисловості на 2017 рік

В Інституті післядипломної освіти НУХТ (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2017-ий рік .

Галузь знань: управління та адміністрування
1. Підвищення кваліфікації за освітньо-професійними програмами

п/п
Посадові категоріїТривалість,
днів
Період навчання
1. Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності 12 06.02-18.02
2. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 20.02.-04.03
3. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 13.03-25.03
4. Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу 12 15.05-27.05
5. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 16.10-28.10
6. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 13.11-25.11
2. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

п/п
Назва семінаруПеріод навчання
1. Вимоги податкового законодавства України з питань бухгалтерсько-фінансового обліку за домовленістю
2. Маркетингова діяльність підприємства в сучасних умовах та перспективи його розвитку за домовленістю
3. Бухгалтерський управлінський та фінансовий облік в контексті євроінтеграції за домовленістю
4. Управління галузевою системою економічних норм і нормативів за домовленістю
5. Концепція Соціально Відповідального Підприємства та Кодексів регулювання за домовленістю
6. Репутаційний менеджмент. Репутація підприємства та методи її досягнення за домовленістю

Можливе проведення цільових семінарів і за іншою тематикою на замовлення, за рахунок підприємств

Галузь знань:виробництво та технології
Підвищення кваліфікації за освітньо-професійними програмами

п/п
Посадові категоріїПеріод
навчання
1. Начальники лабораторій 16.01-28.01
2. Начальники цехів та майстри по виробництву незбираної молочної продукції 20.02-04.03
3. Спеціалісти з якості та маркетологи 27.02-11.03
4. Головні технологи, технологи 20.03-01.04
5. Мікробіологи 03.04-15.04
6. Завідувачі лабораторій, хіміки, мікробіологи 15.05-27.05
7. Майстри з виробництва кисломолочного сиру та сметани 04.09-16.09
8. Начальники цехів та майстри з виробництва незбираної молочної продукції 02.10-13.10
9. Майстри з виробництва вершкового масла та спредів 16.10-28.10
10. Майстри з виробництва сиру 30.10-11.11
11. Майстри з виробництва сметани 13.11-25.11
12. Мікробіологи 27.11-09.12
13. Технологи та майстри з виробництва сиру 04.12-16.12
2. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

п/п
Назва семінаруПеріод навчання
1. Оптимізація технологічного процесу за домовленістю
2. Загальні вимоги до компетентності лабораторій молочної галузі за домовленістю
3. Санітарно-ветеринарні вимоги до сировини та молочної продукції за домовленістю
4. Захворювання корів та недоліки молочної сировини за домовленістю
5. Основи Європейського законодавства у сфері харчових продуктів за домовленістю
Галузь знань: електрична інженерія
1. Підвищення кваліфікації за освітньо-професійними програмами

п/п
Посадові категоріїТривалість,
днів
Період навчання
1. Посадові особи та спеціалісти галузі з питань охорони праці за домовленістю за домовленістю
2. Головні енергетики, начальники котельних 12 18.09-30.09
2. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

п/п
Назва семінаруПеріод навчання
1. Шляхи підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах молочної галузі за домовленістю
2. Енергетичний аудит та енергетичний менеджмент: проблеми і перспективи за домовленістю
3. Нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах молочної галузі за домовленістю
Галузь знань: інформаційні технології
1. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів

п/п
Посадові категоріїПеріод
навчання
1. Професійна робота з електронними таблицями засобами Microsoft Excel за домовленістю
2. Математико – статистичний аналіз у дослідженнях з використанням засобів MATHCAD за домовленістю
3. Вирішення виробничих задач засобами Microsoft Excel та MATHCAD за домовленістю
4. Професійна робота з базами даних за домовленістю
5. Професійна обробка та ведення документації на підприємстві за домовленістю