ІПДО НУХТ

Графік підвищення кваліфікації керівних працівників та спеціалістів підприємств кондитерського виробництва на 2016 рік

В Інституті післядипломної освіти НУХТ (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2016-ий рік .

Управлінсько-економічний напрям навчання
1. Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Посадові категоріїТривалість,
днів
Період навчання
1. Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності 12 08.02-20.02
2. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 22.02.-05.03
3. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 14.03-26.03
4. Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу 12 11.04-23.04
5. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 17.10-29.10
6. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 14.11-26.11

Можливе проведення цільових семінарів і за іншою тематикою на замовлення, за рахунок підприємств

Графік підвищення кваліфікації спеціалістів підприємств
кондитерської промисловості на 2016 рік
за очно-дистанційною формою навчання
(
форма навчання: перший  тиждень – дистанційна,  другий тиждень – очна;  загальна  кількість  годин 86, з них 40 годин аудиторних, 46 – на самостійну роботу; вихідний  контроль – випускна робота)
Техніко-технологічний напрям навчання

п/п
Посадові категоріїПеріод очного
навчання
1. Інженери–технологи підприємств по виробництву борошняних кондитерських виробів 25.01-30.01
2. Інженери–технологи підприємств по виробництву цукристих кондитерських виробів 15.02-20.02
3. Начальники цехів підприємств, майстри по виробництву борошняних кондитерських виробів 14.03-19.03
4. Інженери мікробіологи кондитерського виробництва 14.03-19.03
5. Начальники цехів підприємств, майстри по виробництву цукристих кондитерських виробів 11.04-16.04
6. Інженери-технологи по виробництву борошняних кондитерських виробів 16.05-21.05
7. Майстри кондитерського виробництва (борошняні кондитерські вироби) 17.10-22.10
8. Інженери-технологи підприємств по виробництву цукристих кондитерських виробів 31.10-05.11
Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів  (за рахунок замовників)

п/п
Назва семінаруПеріод навчання
1. «Безпечність та якість кондитерських виробів»
Програмою передбачено: теоретичний та практичний курс «Сучасні вимоги до якості і безпеки кондитерських виробів». Загальні принципи та законодавчі вимоги і підходи до забезпечення безпеки кондитерських виробів. Огляд схем і міжнародних стандартів для управління безпечністю харчових продуктів. Основи системи НАССР, кроки щодо підтримання системи НАССР на підприємстві. Аудити систем управління безпекою. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту згідно системи НАССР та ІSО 22000 на підприємствах кондитерської промисловості.
11.04-16.04

17.10-22.10
2. «Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів, підготовка експертів – дегустаторів»
У процесі навчання будуть розглянути теоретичний і практичний матеріал згідно з міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994  «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», «Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створення спектра флейвору» та освітньо-професійною програмою навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) по визначенню та оцінці якості кондитерських виробів
16.05-21.05
31.10-05.11
Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Назва семінаруПеріод навчання
2. Посадові особи та спеціалісти галузі з охорони праці (за замовленням) протягом року

Телефони для довідок:
- (044) 449-68-89 (навчально-методичний відділ)
- Тел./факс (044) 449-09-35
Оболкіна Віра Іллівна – д.т.н., завідувач кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництв.
Е-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду      Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду