ІПДО НУХТ

Графік підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів підприємств м'ясної промисловості на 2016 рік

В Інституті післядипломної освіти НУХТ (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2016-ий рік .

Управлінсько-економічний напрям навчання
1. Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Посадові категоріїТривалість,
днів
Період навчання
1. Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності 12 08.02-20.02
2. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 22.02.-05.03
3. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 14.03-26.03
4. Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу 12 11.04-23.04
5. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 17.10-29.10
6. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 14.11-26.11

Можливе проведення цільових семінарів і за іншою тематикою на замовлення, за рахунок підприємств

Техніко-технологічний напрям навчання
Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Посадові категоріїПеріод
навчання
1. Начальники цехів та майстри з виробництва м’яса та м’ясної продукції 18.01-30.01
2. Майстри з виробництва ковбас 15.02-27.02
3. Санітарно-ветеринарні вимоги до сировини та м’ясної продукції 14.03-26.03
4. Спеціалісти з якості та маркетологи 18.04-30.04
5. Майстри по переробці субпродуктів 16.05-28.05
6. Головні технологи, технологи 06.06-18.06
7. Загальні вимоги  до компетентності лабораторій м’ясної галузі 05.09-17.09
8. Майстри з виробництва ковбас 07.11-19.11
9. Головні технологи, технологи 05.12-17.12
Цільове навчання з питань комп’ютеризації
Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів (за рахунок державного бюджету)

п/п
Назва семінаруТривалість, днівПеріод навчання
1. Професійна робота з електронними таблицями засобами Microsoft Excel 12
Лютий
2. Математико – статистичний аналіз у дослідженнях з використанням засобів MATHCAD 12 Березень
3. Вирішення виробничих задач засобами Microsoft Excel та MATHCAD 12 Квітень
4. Професійна робота з базами даних 12 Травень
5. Професійна обробка та ведення документації на підприємстві 12 Червень