Кондитерський бізнес 2023

Кондитерський бізнес 2023

Галина Волощук, доцент кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ, взяла участь у щорічній бізнес-зустрічі «Кондитерський бізнес 2023», організованій Рекламно-інформаційним агентством ПП Марко ПАК та ТОВ «Ітак», одним з провідних вітчизняних виробників матеріалів для упаковки харчової продукції.

Захід відбувся 7 вересня в конференц-холі «Депо», вул. Антоновича, 52, м. Київ. Розглядалися світові тенденції ринку кондитерської промисловості, стратегії компаній за сучасних умов, а також сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів.

Зокрема, з доповіддю «Цукрові новини та прогнози» виступив Олександр Коротинський, директор НПЦ «Цукробурякового виробництва» і викладач інституту за сумісництвом.

Програма бізнес-зустрічі «Кондитерський бізнес»