ІПДО НУХТ

Міжнародна науково-практична конференція Всеукраїнської Асоціації Пекарів

Логотип
ПРОГРАМА
Міжнародної конференції: Хлібопекарська індустрія: шляхи ефективного розвитку’2015

Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Всеукраїнська асоціація пекарів.
Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, конференц-зал №3.
Час проведення: 02 квітня 2015 13:00-16:00

Програма заходу:
1.    Зниження участі держави і відповідальність оператора ринку харчових продуктів. Виклики та перспективи
(Доповідач - Сергій Дмитрович Колесник - Зав. сектора наукових основ міжнародних регуляторних актів в сфері харчової та хімічної безпеки, організаційних послуг та консультацій ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України»).
2.    Маркування харчових продуктів і інформація про харчові продукти - правила ЄС
(Доповідач - Кузьменко Людмила Олексіївна, начальник Науково-технічного центру маркетингових досліджень ДП «Укрметртестстандарт»).
3.    Нові тенденції розвитку ринку хлібопекарської та кондитерської галузі:
•    Використання Вітарона К в розробці харчових продуктів із заданими властивостями для функціонального харчування
(Доповідач - Ракша-Слюсарева Олена Анатоліївна, канд. мед. наук, доктор біологічних наук, професор, вчений секретар ДУ "Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України")
•    Використання на виробництві високотехнологічних продуктів з метою економії ресурсів підприємства
(Доповідач - Іван Зоренко, менеджер ТОВ «Лейпурін»)
4.    Перспективи використання українських газогенераторів для заміщення дорогих енергоносіїв
(Доповідач - член-кореспондент Української академії наук, директор ТОВ "Альянс Економ Україна" - Варняга Микола Миколайович).
5.    Шляхи підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів.
•    Енергетичний паспорт підприємства
•    Нормування витрат палива, теплової та електричної енергії
•    Шляхи скорочення споживання паливно-енергетичних ресурсів на підприємстві
(Доповідач - Баранов Володимир Іванович - зав. кафедри "Біотехнологій" ІПДО НУХТ).


ФОТОРЕПОРАЖ

  Жукова О.В. Початок конференції   Президія конференції
Кузьменко Л.О. доповідає    Колесник С.Д. доповідає
Проф. Ракша-Слюсарева О.А. виступає з доповіддю   Баранов В.І. к.т.н., доц на конференції ВАП
В аудиторії семінару ВАП   Ракша-Слюсарева О.А., Баранов Євдокимова С., Кротюк Н
Зоренко Іван з дипломом переможця конкурсу   Мир продуктов_Танзиля Скрипачева, зам директоа
На стенді ВАП проф. Оболкіна В.І.   На стенді ВАП_Жукова, Зоренко, ПогорілаХлебный и кондитерский бизнес_Журнал   Кошовий отаман І.Сірко_ФОП Зоренко
Ольга Андріоє - переможиця конкурсу  Коровай Україна понад усе
Коровай ВІРНІСТЬ_Київхліб   Коровай До свята
Коровай Лани України