Архів новин ІПДО НУХТ

У 2016 році на базі ІПДО НУХТ буде провено підвищення кваліфікації фахівців підприємсв харчової й переробної промисловості за проектом UNIDO/GEF.

Наукові журнали «Ukrainian Journal Food Science» і «Ukrainian Food Journal», засновником яких є Національний університет харчових технологій, включені до наукометричної бази Chemical Abstracts Service, діючої при Американському хімічному товаристві (American Chemical Society).

20-22 жовтня 2015 р. Інститут взяв участь у VIII Міжнародній виставці LABComplEX, проводить науково-практичні конференції. Детальніше. Фоторепортаж

19-23 жовтня 2015 року відбулося навчання групи кондитерів, майстер-клас із оздоблення тортів. Фоторепортаж

27-29 жовтня 2015 р. Інститут взяв участь в "Международной выставке продуктов питания и напитков WorldFood Ukraine!"

Інститут взяв участь у виставках: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ 2015" Новітні технології та обладнання для олійно-жирової промисловості. Фоторепортаж; Міжнародна спеціалізована виставка «Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» Новітні технології та обладнання для пиво-безалкогольної та слабоалкогольної індустрії.

8-10 вересня 2015 р. Інститут узяв участь у виставках INPRODMASH & UPAKOVKA'2015 та Другій Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції "Досягнення та перпективи розвитку кондитерської галузі" Фоторепортаж.

18-19 травня відбулися відкриті лекції викладачів кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництв проф. Оболкіної В.І. "Сучасний стан та перспективи розвитку кондитерського виробництва" та ст. преп. Букшиної Л.С. "Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів". Фоторепортаж.

10 квітня 2015 р.у Києві  відбувся Форум для підприємств-експортерів "Експорт: друге дихання". Фоторепортаж

На посаду ректора Національного університету харчових технологій обрано Українця Анатолія Івановича, доктора технічних наук, професора. Вибори відбулися 2 квітня 2015 шляхом таємного голосування колективу університету: з чотирьох претендентів на посаду переважною більшістю голосів обрано Українця А.І.

Науковці Інституту 2 квітня 2015 р. взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції Всеукраїнської Асоціації Пекарів в рамках Форуму IFFIP. Програма конференції. Фоторепортаж

25-27 березня 2015 р. у Національному університеті харчових технологій
(вул. Володимирська, 66) відбулася щорічна науково-практична конференція цукровиків України, присвячена пам'яті академіка І.С.Гулого. Програма конференції. Фоторепортаж.

13 березня 2015 р. в ІПДО НУХТ відбулися відкриті лекції кафедри виробництва сукру та сахаридів. Фоторепортаж.

Інститут виступив співорганізатором у VII  Міжнародному форумі "Комплексне забезпечення лабораторій" 14-16 жовтня 2014 рокуМи організували і провели науково-практичну конференцію "Управління безпечністю харчових продуктів на основі HACCP"(програма)". КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б. Фоторепортаж.

 6 жовтня 2014 р. у ВЦ "АККО Інтернешнл" м. Київ, проспект Перемоги, 40- Б, парк Пушкіна відбулася науково-практична конференція «Організація виробництва кондитерських та хлібопекарських виробів у контексті формування спільного ринку з країнами ЄС». Програма. Фоторепортаж

Відбулися  Міжнародні виставки "ХЛІБ" та "КОНДИТЕР Експо" 3-5 червня 2014 року.  Програма конференції. Фоторепортаж про участь ІПДО НУХТ у виставках.

9-11 квітня 2014 р. відбувся Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки. Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій взяв участь у міжнародній конференції: "Хлібопекарська індустрія - шляхи ефективного розвитку 2014: сучасний стан виробництва у хлібопекарській галузі". Фоторепортаж

25-27 березня відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України. Програма Фоторепортаж

На запрошення Асоціації виробників молока Інститут взяв участь у VII Всеукраїнському Молочному конгресі. Фоторепортаж Програма

Звання "Кращий викладач" за підсумками 2013 р. здобула Млечко Л.А. (кафедра переробки м'яса та молока)

Професор кафедри виробництва цукру та сахаридів, Скорик К.Д. взяв участь у ІV міжнародній науково-технічній конференції "Новітні науково-технічні рішення в цукровій промисловості"

Вийшла друком моногафія "Спадкування прав інтелектуальної власності" викладача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ С.О. Бутнік-Сіверського. - К.,2013. -168 с.

11-13 лютого 2014 р. в Інституті відбулися відкриті лекції викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів. Детальніше

Викладачі Інституту післядипломної освіти НУХТ з групою слухачів відвідали 11-13 лютого Міжнародні виставки "Зернові технології", "Фрукти. Овочі. Логістика" та "Agro Animal Show", організовані Виставковою Компанією Киевский международный контрактовый ярмарок. Фоторепортаж.

6-8 листопада відбувся Експофорум готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу (КМКЯ). Інститут узяв участь у заходах: конференції, присвяченій 10-річчю Всеукраїнської Ассоціації Пекарів, майстер-класах тощо. Програма конференції. Фоторепортаж з виставок.

Вийшла друком монографія за науковою редакцією д.е.н., проф. О.Б. Бутнік-Сіверського: "Інноваційна інфраструктура в контексті національної інноваційної системи (економіко-правові проблеми)".

11-16 листопада 2013р. відбувся семінар "Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів". Фоторепортаж

За вагомий внесок в розвиток освіти і науки України, якісну підготовку висококваліфікованих спеціалістів хлібопекарської галузі, особисті успіхи у науковій діяльності на благо України та з нагоди Дня працівників харчової промисловості завідувачка кафедри хлібопекарських та кондитерських виробництв ІПДО НУХТ професор Оболкіна Віра Іллівна нагороджена Грамотою Верховної Ради України.

15-17 жовтня 2013 Інститут взяв участь у VI МІжнародному форумі "Комплексне забезпечення лабораторії ". Було проведено науково-практичну конференцію: "Акредитація (атестація) вимірювальних лабораторій та експертиза харчових продуктів за показниками безпеки".

Інститут взяв участь у виставці SWEETS&BAKERY'2013 2-4 жовтня 2013, ВЦ AKKO International, пр.Перемоги, 40б. Фоторепортаж з виставки та Програма науково-практичної конференції.

З 1 по 5 жовтня Інститут провів семінар «Безпека та якість води питної та стічної. Методи контролю. Атестація виробничо-технологічних лабораторій».

Інститут післядипломної освіти НУХТ взяв участь у 22 Міжнародній виставці INPRODMASH та 14 Міжнародній виставці UPAKOVKA 10-12 вересня 2013. Виставка відбулась у МВЦ на Броварському просп., 15, м.Лівобережна.

14-15 червня 2013 р. відбувся семінар: "Якість та безпека питної та бутильованої води. Сучасна нормативна база, водопідготовка, хімічний та бактеріологічний контроль".

Інститут взяв участь у виставці  АГРО-2013!  В рамках виставки  20-24 травня проведено семінар: Сучасні вимоги до якості і безпеки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Фоторепортаж.

26-27 березня в НУХТ пройшла щорічна Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України

Підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій, інженерів-хіміків молочної (сироробної) промисловості 19-23 листопада 2012 року. Фоторепортаж

Відбулося навчання кондитерів з проведенням майстер-класу. Фоторепортаж

2-4 жовтня відбулась виставка Sweets & Bakery Ukraine’ 2012. Фоторепортаж

Завершили роботу виставки INPRODMASH & UPAKOVKA. Інститут брав участь у виставкових заходах, науково-практичному диспуті (програма)

Вийшов у світ науково-методичний посібник: Проблеми державного регулювання діяльності малих підприємств: Наук.-метод. посіб. / Т.В. Березянко, О.В. Ваганова, Р.В. Руднік;/ За ред. Березянко Т.В. – К.: ІПДО НУХТ, 2012. – 120 с. Публікуємо окремими главами.

24-26 квітня відбулася виставка "Хліб. КондитерЕкспо"

Семінари з актуальної тематики та Майстер-клас

Видано навчальний посібник "Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности".  Л.Н. Лебедева, С.Д. Дудко, В.И. Оболкина

Оголошуємо набір в групи підвищення кваліфікації за очно-дистанційною формою навчання.

Запрошуємо взяти участь у семінарах з актуальної тематики.

Можна подати заявку на навчання з питань якості: цільові семінари для фахівців хлібопекарської і кондитерської галузі.

 
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню пользователя