ІПДО НУХТ

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИРОБІВ У КОНТЕКСТІ ФОРМУВАННЯ СПІЛЬНОГО РИНКУ З КРАЇНАМИ ЄС

6 жовтня 2014 р.
Місце проведення: Київ, Виставковий Центр «АККО Інтернешнл»
                                      проспект Перемоги, 40- Б, парк Пушкіна

ПРОГРАМА

Час Назва доповіді Прізвище, ім'я, по батькові
доповідача, посада, організація
1 2 3
10.30-11.00 Реєстрація тучасників семінару
11.00-11.10 Вступне слово

Балдинюк О.В., президент асоціації «Укркондпром»
Дудко С.Д., директор Інституту післядипломної освіти НУХТ
11.10-12.00 Актуальність проблеми безпеки та якості харчових продуктів в контексті формування спільного ринку з країнами ЄС Кузнєцов Г.Д.,  голова Правління
Ліги виробників харчових продуктів
12.00-13.00 Ділове вдосконалення організації – ключ до конкурентоспроможності продукції на ринку ЄС Калита П.Я., президент Української асоціації якості
13.00-13.30 ПЕРЕРВА
13.15-13.45 Нагородження переможців
Дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий Тріумф» і
Конкурсу упаковки для кондитерських виробів «Тріумф упаковки»
13.30-13.50 Сучасний стан екологічної безпеки сировини та харчових продуктів. Порівняльна характерис-тика результативності впровадження  систем менеджменту на підприємствах України та ЄС Соболєв А.С., академік МАБЖД, канд. біологічних наук, доцент  Інститут післядипломної освіти НУХТ
13.50-14.10 FSSC 22000 - нові вимоги європейських ринків Бєлов Ю.П., головний консультант з систем менеджменту КПЯ "Системи"
14.10-14.30 Сучасний менеджмент - основа конкурентосп-роможності на харчовому ринку ЄС Березова С.С., головний аудитор ОССМ "ПРИРОСТ - член DQS-групп"
14.30-14.50 Вимоги  законодавства України в сфері екології для підприємств  харчової галузі (державний моніторинг, виробничий контроль, екологічна експертиза тощо) Данько Н.І., провідний аудитор ISO 14000, OHSAS 18000, ISO 9000, ISO 50000, ТОВ «ТЮФ Рейнланд Україна»
14.50-15.10 Основні вимоги роздрібної мережі в контролі над дотриманням стандартів харчової безпеки постачальника для забезпечення споживачів якісним продуктом харчування Олексієнко Н.В., к. т.н,  доцент
Інститут післядипломної освіти НУХТ
15.10-15.25 Особливості визначення сировинних зон для екологічно чистих продуктів Архіпова Г.І., к.т.н., професор, Національний університет біоресурсів та  природокористування України
15.25-15.40 Використання харчових ароматизаторів і цукрозамінників згідно з вимогами ЄС Вербицький С.Б., завідувач лабораторії ресурсозбереження, стандартизації та метрології, Інститут продовольчих ресурсів НААН
15.40-15.50 Сучасні тенденції в технології хлібобулочних та кондитерських виробів Жованік Т.М., зав. лабораторії інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів, Національний університет біоресурсів та природокористування України
15.50-16.00 Соціо-економіко-екологічний  потенціал розвит-ку територій Агросфери Кучеренко Ю.А., аспірант.
Рідей Н.М., докт. пед. наук, професор, Національний університет біоресурсів та природокористування України

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оболкіна В.І., Калита П.Я., Дудко С.Д., Т.М.  Балдинюк О.В., Дудко С.Д., Ковбаса В.М.
Оболкіна В.І., Калита П.Я., Дудко С.Д.,                                                                     Т.М.Балдинюк О.В., Дудко С.Д., Ковбаса В.М.
Дудко С.Д. та Стахурська Л.В.  Кожанов Ю.Г.
Дудко С.Д. та Стахурська Л.В.                                                                                    Кожанов Ю.Г.
Балдинюк О.В. виступає зі вступним словом  Калита П.Я за трибуною
Балдинюк О.В. виступає зі вступним словом                                                        Калита П.Я за трибуною
Хареба В.В. виступає з доповіддю  Доповідачка на трибуні
Хареба В.В. виступає з доповіддю                                                                           Доповідачка на трибуні
Доповідач на трибуні   Кожанов Ю.Г. вручає нагороду переможцю конкурсу упаковки
Доповідач на трибуні                                                                                                    Кожанов Ю.Г. вручає нагороду переможцю конкурсу упаковки
Концепции совершенства  Учасники конференції в залі
Концепции совершенства                                                                                           Учасники конференції в залі
Конференція почалася  Баль-Прилипко Л.М., Архипова Г.І., Кваша О.
Конференція почалася                                                                                              Баль-Прилипко Л.М., Архипова Г.І., Кваша О.
Лауреати нагород кокурсу СОЛОДКИЙ ТРІУМФ  Соболєв А.С. виступає з доповіддю
Лауреати нагород кокурсу СОЛОДКИЙ ТРІУМФ                                                 Соболєв А.С. виступає з доповіддю
Кваша О. (НУХТ) на трибуні  Олексієнко Н.В. на трибуні
Кваша О. (НУХТ) на трибуні                                                                                       Олексієнко Н.В. на трибуні
Данько Наталія  Баль-Прилипко Л.М., Оболкіна В.І.
Данько Наталія на трибуні                                                                                        Баль-Прилипко Л.М., Оболкіна В.І.
Тат. Ник. та Гал. Ів  Онищук Н.І., Баль-Прилипко Л.М.
Жованік Т.М. та Волощук Г.І.                                                                                       Онищук Н.І., Баль-Прилипко Л.М.
Калита, П.Я., Хареба В.В. та НУБіП  Хареба В.В.
Калита, П.Я., Хареба В.В. та НУБіП                                                                         Хареба В.В.
Волощук Г.І., Басанько Альона, Шевчук Андрій  Калита П.Я., Архипова Г.І. Шевчук А.
Волощук Г.І., Басанько Альона, Шевчук Андрій                                                     Калита П.Я., Архипова Г.І. Шевчук А.