ІПДО НУХТ

лабкомплекс
У РАМКАХ ФОРУМУ
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ HACCP»

Дата проведення:   15 жовтня 2014 року
Час проведення:    10.00-13.00
Організатори:     Інститут післядипломної освіти
Національного університету харчових технологій
Місце проведення:     Конференц-зал №4, Павільйон №2
ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, м. Київ
Початок реєстрації:    09.30, вхідна група F

ПРОГРАМА

Тема:        Європейські системи контролю безпеки продуктів харчування
Доповідач:     Катаєва Світлана Євгеніївна, д.б.н., професор, Інститут післядипломної освіти НУХТ

Тема:        Експертиза харчових продуктів за показниками безпеки
Доповідач:    Катаєва Світлана Євгеніївна, д.б.н., професор, Інститут післядипломної освіти НУХТ

Тема:        Акредитація лабораторій
Доповідач:     Катаєва Світлана Євгеніївна, д.б.н., професор, Інститут післядипломної освіти НУХТ

Тема:         Готові рішення від Agilent Technologies – новий рівень контролю якості та безпеки СГ та харчових продуктів
Доповідач:    Василь Бойчук, Керівник відділу аналітичного обладнання, ТОВ «АЛТ Україна Лтд»

Тема:         Розробка систем управління безпечністю виробництва м’ясних продуктів  та проведення аудиту
Доповідач:     Вербицький Сергій Борисович, к.т.н., зав. лаб. стандартизації та метрології Інституту продовольчих ресурсів НААН України

Тема:        Розробка систем управління безпечністю виробництва цукру та проведення аудиту
Доповідач:     Шейко Таміла Володимирівна, к.т.н., наук.співробітник Інституту продовольчих ресурсів НААН України

Тема:         Розробка систем управління безпечністю на підприємствах  з виробництва хліба і кондитерських виробів та проведення аудиту
Доповідач:     Бєла Наталія Іванівна, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААН України

Тема:         Розробка систем управління безпечністю виробництва молочних продуктів та проведення аудиту
Доповідач:     Моісеєва Людмила Олексіївна, м.н.с. Інституту продовольчих ресурсів НААН України

Тема:         ГМО: перспективи  використання у харчовій промисловості
Доповідач:     Ситник Олексій Іванович, к.б.н., доцент, Національний технічний університет «КПІ»