ІПДО НУХТ

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ
3 червня 2014 року, м. Київ

1. Ковбаса Володимир Миколайович – д-р техн. наук, професор, зав. кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Вітальне слово, відкриття конференції. Інноваційні підходи кафедри при підготовціі спеціалістів для хлібопекарської галузі.
2. Васильченко Олександр Миколайович – голова Ради, генеральний директор Об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» «Стан і перспективи розвитку хлібопекарської галузі України».
3. Виноградов Вадим Георгійович – генеральний директор виставкової фірми «Троян».
4. Овсяннікова Людмила Олександрівна – головний редактор журналу «Хлебопёк» (Республіка Білорусь) «Виробництво функціональних хлібобулочних виробів у Білорусії».
5. Дробот Віра Іванівна – д-р техн. наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ «Аспекти виробництва фізіологічно функціональних хлібобулочних виробів».
6. Корзун Віталій Наумович – д-р техн. наук, професор, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів та епідеміології харчування ДУ «Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзеєва АМН України» «Роль функціональних харчових продуктів у харчуванні населення України в нинішній екологічній ситуації».
7. Шаніна Ольга Миколаївна – д-р техн. наук, професор, зав. кафедри технологій переробних і харчових виробництв ХНТУСГ імені Петра Василенка, Лобачева Надія Леонідівна, Звєрєв Віктор Олександрович – аспіранти кафедри технологій переробних і харчових виробництв ХНТУСГ ім. Петра Василенка «Трансглютаміназа – ефективний поліпшувач якості хлібобулочних і макаронних виробів».
8. Іоргачова Катерина Георгіївна – д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ, Лебеденко Тетяна Євгеніївна – канд. техн. наук, докторант кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ «Технологічні та медико-біологічні аспекти використання фітодобавок в хлібопекарському виробництві».
9. Лисюк Галина Михайлівна – д-р техн. наук, професор кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ХДУХТ Самохвалова Ольга Володимирівна – канд. техн. наук, професор, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ХДУХТ Олійник Світлана Георгіївна – канд. техн. наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ХДУХТ «Перспективи використання продуктів переробки зародків пшениці у технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів».
10. Пшенишнюк Георгій Федорович – канд. техн. наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ «Ресурсозберігаючі технології житньо-пшеничного хліба на основі використання цілого зерна жита».
11. Левицька Ніна Петрівна – канд. техн. наук, старший науковий співробітник ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я України» «Методичні підходи щодо віднесення хлібобулочних виробів до категорії харчових продуктів для спеціального дієтичного харчування».
12. Солоницька Ірина Валеріївна – канд. техн. наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ «Хлібобулочні вироби функціонального призначення за технологіями відкладеного випікання».
13. Макарова Ольга Василівна – канд. техн. наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ Іванова Ганна Станіславівна – канд. техн. наук, асистент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ОНАХТ «Технологічні аспекти підвищення конкурентоздатності хлібних виробів на зерновій основі».