ІПДО НУХТ

Графік підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів підприємств м'ясної промисловості на 2014 рік

В Інституті післядипломної освіти НУХТ (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2014-ий рік .

Управлінсько-економічний напрям навчання
1. Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Посадові категоріїТривалість,
днів
Період навчання
1. Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності
12 03.02-15.02
2. Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти 12 10.02-22.02
3. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 17.03-29.03
4. Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу 12 19.05-31.05
5. Головні бухгалтери, бухгалтери 12 13.10-25.10
6. Головні економісти, начальники ПЕВ, економістиГоловні бухгалтери, бухгалтери 12 10.11-22.11
2. Підвищення кваліфікації за програмами тематичних семінарів (за рахунок державного бюджету)

п/п
Назва семінаруТривалість, днівПеріод навчання
1. Корпоративне управління розвитком підприємств галузі з урахуванням економічних змін в Україні На замовлення
На замовлення
2. Трансформаційні зміни в діяльності підприємств в умовах розвитку ринкових відносин (економіка, фінанси, податки) На замовлення На замовлення
3. Гармонізація бухгалтерського та податкового обліку України стосовно операцій з нематеріальними активами На замовлення На замовлення
4. Особливості стратегії та тактики ділової активності діяльності підприємств та забезпечення якості і безпеки готової продукції На замовлення На замовлення
5. Економіко-фінансове забезпечення моделювання поведінки підприємства на ринку харчових продуктів На замовлення На замовлення

Можливе проведення цільових семінарів і за іншою тематикою на замовлення, за рахунок підприємств

Техніко-технологічний напрям навчання
Підвищення кваліфікації за професійними програмами (за рахунок державного бюджету)

п/п
Посадові категоріїПеріод
навчання
1. Начальники цехів та майстри з виробництва м’яса та м’ясної продукції 27.01-08.02
2. Майстри з виробництва ковбас 10.03-22.03
3. Санітарно-ветеринарні вимоги до сировини та м’ясної продукції 31.03-12.04
4. Майстри по переробці субпродуктів 12.05-24.05
5. Спеціалісти з якості та маркетологи 12.05-24.05
6. Головні технологи, технологи 16.06-28.06
08.09-20.09
7. Загальні вимоги  до компетентності лабораторій м’ясної галузі 16.06-21.06
8. Головні енергетки, начальники котельних 09.09-21.09
9. Майстри з виробництва ковбас 10.11-22.11
10. Головні технологи, технологи 01.12-13.12