ІПДО НУХТ

Міжнародна науково-практична конференція
«ДОСЯГНЕННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»
в рамках  19-й спеціалізованої виставки  SWEETS & BAKERY UKRAINE' 2013
2 жовтня  13:30 - 17:30

 Програма

Організатор: Національний університет харчових технологій
Місце проведення: Синій конференц-зал
1. Ковбаса В.М., д.т.н., проф., зав.кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій (НУПТ), «Сучасні технології підготовки фахівців   для кондитерської галузі»;
2. Кожанов Ю.Г., радник президента асоціації «Укркондпром», «Сучасний стан розвитку вітчизняної кондитерської промисловості»;
3. Дорохович А.М. д.т.н., проф. кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, «Вимоги до конкурентоспроможних кондитерських виробів»;
4. Андрощук В.В., заст. начальника відділу стандартизації в агропромисловому комплексі ГП «УкрНІУЦ» Мінекономрозвитку України, «Актуальні питання стандартизації в агропромисловому комплексі»;
5. Иоргачева Е.Г., д.т.н., професор, зав. кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Макарова О.В., к.т.н., доцент; асист. Котузаки О.М., Одеська національна академія харчових технологій (ОНАПТ), «Бісквітні напівфабрикати з використанням нехлібопекарських видів борошна і його сумішей»;
6. Лисюк Г.М., проф., Самофолова О.В., доц., Грецева Н.В., доц. кафедри технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів, Харківський державний університет харчування і торгівлі (ХГУПТ), «Досвід кафедри технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів ХГУПТ у створенні продуктів області оздоровчого призначення»;
7. Гулич М.П., д.м.н., проф., зав. лаб. ГУ «Інститут гігієни і медичної екології ім. А.Н. Марзеева АМН України», «Роль продуктів кондитерської галузі у формуванні стратегії подолання дефіциту мікронутрієнтів у харчуванні населення»;
8. Євлаш В.В., д.т.н., проф., зав. кафедри загальної і харчової хімії ХГУПТ, «Технології дієтичних добавок із вторинної м'ясної сировини для функціональних кондитерських виробів»;
9. Кондратова И.И., к.т.н., доцент, начальник управління координації і розвитку алкогольної, крохмалопатокової й кондитерської галузі, Концерн «Белгоспіщепром»; Грешончик К.Н., асп., науковий співробітник науково-продуктивного центру Білорусі по продовольству, «Використання продуктів переробки льону у виробництві кондитерських виробів»;
10. Базарнова Ю.Г., к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних продуктів, консервації холодом, Санкт-петербурзький науково-дослідний інститут технологій, механіки та оптики (Інститут холоду і біотехнологій), «Технологічні аспекти охолоджених і заморожених желейних десертів»;
11.Карпенко П.А., д.м.н., проф., кафедра технології і організації ресторанного господарства, Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ), «Кондитерські вироби в контексті холістичної теорії харчування»;
12. Корзун В.Н., д.м.н., проф., зав. лабораторії спеціальних харчових продуктів і епідеміології харчування, ГУ «Інститут гігієни і медичної екології ім.   А.Н. Марзеева АМН України», «Проблема браку мікронутрієнтів у харчуванні населення»;
13. Оболкіна В.І., д.т.н., проф., зав. кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інституту післядипломної освіти НУХТ, «Створення інноваційних технологій кондитерських виробів з використанням рослинної сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин»;
14. Калакура Н.Н., к.т.н., проф., зав. кафедри, Відкритий університет розвитку людини «Україна», «Сучасні тенденції розвитку технологій кондитерських виробів»;
15. Коркач Г.В., к.т.н., доцент кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ОНАПТ, "Використання про- і пребіотиків у технології кондитерських виробів для корекції мікробіоценозу людини";
16. Дорохович В.В., д.т.н., доцент, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУПТ, «Розробка інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію і фенілкетонурію»;
17. Макарова О.В., к.т.н., доцент, Иоргачева Е.Г., д.т.н., професор, зав. кафедрою технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ОНАПТ, «Технологічні аспекти використання борошна з нових видів пшениці в технології борошняних кондитерських виробів»;
18. Камбулова Ю.В. к.т.н., доцент, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУПТ, «Інноваційні рішення стабілізації якості кремів для кондитерських виробів»;
19. Йоргачева Е.Г., д.т.н., професор, Макарова О.М., к.т.н., доцент, Капетула С.М., к.т.н., асист., ОНАПТ, «Стабілізація піноподібної структури бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання білкововмісної сировини»;
 
Стендові доклади:
1. Мурзин А.В. асп. (наук. керівник Дорохович А.М.), «Використання   цукрозмінника нового покоління поліолу еритритолу при виробництві піноподібної низькокалорійної начинки для кексів, маффинов, пряників»;
2. Божок О. (асп), Мазур Л.С. (студ.), науковий керівник Дорохович А.М., «Використаання цукрів (сахарози, фруктози, глюкози) і цукрозамінників нового покоління поліолів пребіотичної дії при виробництві жувальної карамелі»;
3. Абрамова А.Г. (асп.), науковий керівник Дорохович В.В. «Використання цукрозамінників ізомальтитолу та еритритолу при розробці бісквітних напівфабрикатів»;
4. Тарасенко И.В. (асп.), науковий керівник Дорохович В.В., «Розробка технологій вафельних листів з безглютенового (рисового, кукурудзяного, гречаного) борошна»;
4.  Калиновская Т.В. (асп.), науковий керівник Оболкіна В.І., «Дослідження технологічних властивостей продуктів виноробства для збагачення кондитерських виробів»;
5.  Сербка А. (асп.), науковий керівник Оболкіна В.І., «Використання вівсяного солоду з голозерного вівса в технологіях здобного печива».

ФОТОРЕПОРТАЖ З 19-ОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ  SWEETS & BAKERY UKRAINE' 2013

Директор ВЦ АККО Інтернешнл Мельник І.А. відкриває виставку   Васильченко О.М. на відкритті виставки ЛАСОЩІ 2013
Директор ВЦ АККО Інтернешнл Мельник І.А. відкриває виставку
                        Васильченко О.М. на відкритті виставки ЛАСОЩІ 2013
Директор департамента Куць О.І. та професор Мостенська Т.Л. перерізають стрічку    Професор Оболкіна В.І. консультує відвідувачів виставки
Директор департамента Куць О.І. та професор Мостенська Т.Л.                          Професор Оболкіна В.І. консультує відвідувачів виставки
перерізають стрічку
Директор ІПДО Дудко С.Д., радник президента УКРКОНДПРОМ Кожанов Ю.Г., генеральний директор УКРХЛІБПРОМ Васильченко О.М.    Члени президії конференції
Директор ІПДО Дудко С.Д., радник президента УКРКОНДПРОМ                          Члени президії конференції
Кожанов Ю.Г., генеральний директор УКРХЛІБПРОМ Васильченко О.М.
Учасники науково-практичної конференції    Професори Оболкіна В.І. та Дорохович А.М. під час нагородження
Учасники науково-практичної конференції                                                                   Професори Оболкіна В.І. та Дорохович А.М. під час нагородження
Журнал Академия продуктов и технологий

Журнал "Академия продуктов и технологий"