ІПДО НУХТ

До уваги підприємств, які виробляють борошняні  кондитерські вироби!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує проведення підвищення кваліфікації технологів
за програмою очно-дистанційної форми навчання за тематикою:
“СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ”
11-16 листопада 2013 р. 


Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та вимог до якості та безпеки борошняних кондитерських виробів;
- майстер-класи, презентації фірм та компаній – виробників нових інгредієнтів, напівфабрикатів та сучасного обладнання;
- надання освітніх послуг.

Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.
Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
В разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за 2 тижні до початку    занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком.
Вартість проживання у 4-місному номері становить від 50 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.
Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу  – 1500 грн. (ПДВ не сплачується).
Для оформлення договору про надання освітніх послуг надати:
- повну юридичну назву підприємства,
- прізвище ініціали та посаду керівника (відповідальної особи),
- банківські реквізити  в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ.

Телефони для довідок: тел./факс (044) 449-68-89 (Обмачевська Любов Вікторівна – керівник навчально-методичного відділу);
тел./факс (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництва.
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

Програма підвищення кваліфікації технологів:
“Сучасне  виробництво  борошняних кондитерських виробів”

У програмі підвищення кваліфікації будуть розглянуті такі теоретичні  питання:
•    Сучасні вимоги до якості і безпеки борошняних кондитерських виробів. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту. Вимоги торговельних мереж до постачання борошняних кондитерських виробів.
•    Актуальні питання коригування властивостей сировини і формування якості кондитерських виробів.
•    Інноваційні технології кондитерського виробництва (тортів, тістечок, комбінованого печива, пряників, листкованих виробів, мафінів). Нові види оздоблювальних напівфабрикатів та начинок.
•    Особливості застосування додаткових структуроутворювачів (емульгаторів, стабілізаторів, поліпшувачів, згущувачів, драглеутворювачів та розпушувачів), їх вплив на якість кондитерських виробів.
•    Порівняльна характеристика жирів та їх замінників у кондитерському виробництві.
•    Аналіз дефектів кондитерських виробів, причини їх виникнення та способи попередження.
•    Способи виробництва борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном зберігання.
•    Сенсорний контроль оздоблених виробів.
•    Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції. Виробнича санітарія.
•    Сучасне обладнання, особливості експлуатації. Техніка безпеки.

Майстер-клас:
•    Особливості приготування збивних напівфабрикатів (суфле, маршмелоу тощо) та їх застосування  в оздоблюванні кондитерських виробів
•    Приготування мастик (цукрової, заварної, молочної) та особливості формування декоративних елементів, об’ємних пустотілих фігур.
•    Виготовлення та формування букетів для оздоблення кондитерських виробів.
•    Формування та глазурування оздоблювальних композицій із фруктів та ягід.

Програма може бути доповнена актуальними питаннями для Вашого виробництва

Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою)  посаду і прізвище слухача.

Слухачу бажано мати з собою спецформу та інвентар для оздоблення.