ІПДО НУХТ

Інститут післядипломної освіти НУХТ
в рамках Міжнародної виставки “АГРО-2013”
планує проведення підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської
та хлібопекарської галузей за програмою:
“ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ТА ЯКОСТІ
КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИРОБІВ”
23 травня 2013 р. 

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, трол. №5, 26 до зупинки “вул. Естонська” (1 зупинка).
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс по “Підвищенню безпеки та якості кондитерських та хлібопекарських виробів;
- надання консультативно-освітніх послуг.

Програма
підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської та хлібопекарської галузей:
“ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ТА ЯКОСТІ
КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИРОБІВ”

1. Сучасні вимоги до безпеки харчової продукції, в т.ч. кондитерських та хлібопекарських виробів
1.1 Шляхи підвищення конкурентоспроможності кондитерських та хлібопекарських виробів вітчизняного виробництва.
1.2 Загальні принципи і підходи до забезпечення безпеки виробів. Законодавча база.
1.3 Міжнародний досвід у створенні систем безпеки харчових продуктів. Особливості впровадження системи НАССР.
2. Основи системи НАССР
2.1. Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції.
2.2. Програми передумови. Належні виробничі практики. Стандартні санітарні операційні процедури. Вимоги стандарту ISO 22002-1.
У т. ч. вимоги до:
-    виробничих приміщень, території, обладнання;
-    персоналу (особиста гігієна, навчання);
-    прибирання, миття, миючі та дезінфікуючі засоби;
-    pest- контроль (боротьба зі шкідниками);
-    виробництва і контролю процесів;
-    системи відстежуваності;
-    роботи з постачальниками.
2.3. 12 кроків та 7 принципів розроблення плану НАССР.
3. Аудити систем управління безпекою.
4.1. Критерії аудитів. Вимоги міжнародних стандартів систем управління безпекою. Чек-листи.
4.2. Особливості проведення аудитів другої сторони (замовника). Вимоги торгівельних мереж до постачальників харчових продуктів.

Слухачам, які закінчують курс навчання, видається Сертифікат про підвищення кваліфікації.

Вартість навчання та освітньо-консультативні послуг за одну особу  – 1200 гр. (ПДВ не сплачується).
   
В разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком.
Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за тиждень до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком. Вартість проживання у 4-місному номері становить від 50 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Телефони для довідок: тел./факс (044) 449-68-89 (Обмачевська Любов Вікторівна – керівник навчально-методичного відділу);
тел./факс (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництва.
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше, ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, посаду та дату заїзду згідно з графіком.