ІПДО НУХТ

Підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій, інженерів-хіміків молочної (сироробної) промисловості
19-23 листопада 2012 року
.
м. Київ, Інститут післядипломної освтіи НУХТ, вул. естонська, 8а

В порядку денному семінару
1. Поглиблення та поновлення знань з питань мікробіології (за новою інструкцією).
2. Лабораторний практикум в Центрі лабораторних досліджень сировини та харчових продуктів:
  2.1. Фізико-хімічні дослідження та методи виявлення фальсифікації молока, молочного жиру в маслі вершковому, сирах твердих.
  2.2. Візначення вмісту загального фосфору методом спектрометричної молекулярної абсорбції ДСТУ 1809874-2005.
  2.3. Дослідження азотистих сполук сиру.
  2.4. Визначення загальної кількості білку і пептидів.
  2.5. Визначення мила в молоці.
  2.6. Визначення кальцію в сирах.
  2.7. Дослідження молочних жирів на додання  жирів рослинного походження (пальмові олії тощо).

ФОТОРЕПОРТАЖ

Доцент Колеснікова С.С. в лабораторії зі слухачами    Підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій
Доцент Колеснікова С.С. в лабораторії зі слухачами
                                                             Підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій    
Семінар завідувачів лабораторій молокопереробних підприємств    Навчання завідувачів лабораторій
Семінар завідувачів лабораторій молокопереробних підприємств

Навчання завідувачів лабораторій молокопідприємств