ІПДО НУХТ

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ
для спеціалістів кондитерського виробництва
“СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ"
з 15 по 20 жовтня 2012 р.

1 день - 15 жовтня
День заїзду Розміщення у гуртожитку
1200-1245 Зустріч зі спеціалістами кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв ІПДО НУХТ (вул. Естонська, 8-а, к. 302, к.319)
Реєстрація учасників семінару (конференц-зал ІПДО)
1310-1400 Основні тенденції розвитку ринку борошняних кондитерських виробів
Оболкіна В.І. – д.т.н., зав. кафедри
1400-1530 Сучасні вимоги до якості сировини (борошна, цукру та цукристих речовин, жирів тощо) і формування якості кондитерських виробів. Актуальні питання коригування властивостей сировини/
Волощук Г.І. – доцент кафедри
2 день - 16 жовтня
900-1020 Особливості використання жирів у виробництві різних груп борошняних кондитерських виробів (печива, листкованих виробів тощо)
Букшина Л.С. – ст. викладач кафедри
1030-1130 Інноваційні технології випечених напівфабрикатів тортів, виробництво кексів, мафінів.
Букшина Л.С. – ст. викладач кафедри
1130-1230 Особливості використання гідроколоїдів та пектиновмісної сировини при виробництві різних груп кондитерських виробів. Нові види термостабільних начинок
Крапівницька І.О. –  доцент НУХТ, консультант компанії «Продсервіс–ІВ»
1230-1330
Обід
1330-1500
Інноваційні технології печива, пряникових виробів, вафельних виробів. Використання харчових добавок при виробництві борошняних кондитерських виробів.
Оболкіна В.І. – д. т. н., зав. кафедри
1500-1630
Сучасні оздоблювальні напівфабрикати для комбінованих кондитерських виробів
Букшина Л.С. – ст. викладач кафедри
3 день - 17 жовтня
930-1330 МАЙСТЕР-клас по оздобленню тортів та тістечок, арт-композиції
1330-1430 Обід
1430-1700 Екскурсія на підприємство
4 день - 18 жовтня
900-1500 Технохімічний контроль виробництва борошняних кондитерських виробів
Кисельова О. О. – доцент кафедри
1500-1700 Екскурсія по місту  (за домовленістю)
5 день - 19 жовтня
900-1115 Сучасні вимоги до якості і безпеки борошняних кондитерських виробів. Виробнича санітарія. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту. Інциденти, спричинені неякісною харчовою продукцією.
Олексієнко Н.В. – доцент кафедри, начальник відділу зовнішнього аудиту компанії ТОВ «Фоззі-Фуд»
1130-1230 Проблеми виробництва борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном зберігання.
Оболкіна В.І. – д. т. н., зав. кафедри
1230-1330 Обід
1330-1500 Сучасне обладнання, особливості експлуатації. Техніка безпеки.
Сидорченко Є. Б. – ст. викладачі кафедри
6 день - 20 жовтня
900-1230 Обговорення, видача сертифікатів