ІПДО НУХТ

“СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ"
Програмою передбачено:
  • теоретичний курс з нових технологій;
  • практичний курс – майстер клас по оздобленню
  • надання освітньо-консультативних послуг.

Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, видається сертифікат  про підвищення кваліфікації державного зразка.

  • Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
    Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№5, 26 до зупинки “вул. Естонська” (1 зупинка).
  • У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком.
    Вартість проживання у 4-місному номері становить від 50 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу  – 850 грн. (ПДВ не сплачується).

Телефон для довідок (044)  449-68-89 (навчально-методичний відділ)
Тел./факс (044) 449-09-35  Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництва.
Е-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду     Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  
Інформація на сайті: http://www.ipdo.kiev.ua

Програма підвищення кваліфікації технологів:
“Сучасне  виробництво  борошняних кондитерських виробів”

У програмі підвищення кваліфікації будуть розглянуті такі теоретичні  питання:

  • Сучасні вимоги до якості і безпеки борошняних кондитерських виробів. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту. Вимоги торговельних мереж до постачання борошняних кондитерських виробів.
  • Актуальні питання коригування властивостей сировини і формування якості кондитерських виробів.
  • Інноваційні технології кондитерського виробництва (тортів, тістечок, комбінованого печива, пряників, листкованих виробів, маффінів). Нові види оздоблювальних напівфабрикатів та начинок.
  • Особливості застосування додаткових структуроутворювачів (емульгаторів, стабілізаторів, поліпшувачів, згущувачів, драглеутворювачів та розпушувачів), їх вплив на якість кондитерських виробів.
  • Порівняльна характеристика жирів та їх замінників у кондитерському виробництві.
  • Аналіз дефектів кондитерських виробів, причини їх виникнення та способи попередження.
  • Способи виробництва борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном зберігання.
  • Сенсорний контроль оздоблених виробів.
  • Інцеденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції. Виробнича санітарія.
  • Сучасне обладнання, особливості експлуатації. Техніка безпеки.

Майстер-клас:

  • Особливості приготування збивних напівфабрикатів (суфле, маршмеллоу  тощо) та їх застосування в оздоблюванні кондитерських виробів
  • Приготування карамелі для елементів оздоблення (декоративні льодяники, об’ємні пустотілі фігури)
  • Виготовлення та формування букетів для оздоблення кондитерських виробів
  • Приготування мастик (цукрової, заварної, молочної) та особливості формування декоративних елементів
  • Формування та глазурування оздоблювальних композицій із фруктів та ягід.

2011 рік

2012 рік

Програма може бути доповнена актуальними питаннями для Вашого виробництва
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою)  посаду і прізвище слухача.
Для оформлення договору про надання освітніх послуг надати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище ініціали та посаду керівника (відповідальної особи);
- банківські реквізити  в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ.

Слухачу бажано мати з собою спец форму та інвентар для оздоблення.