Використання високоефективної рідинної хроматографії  при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему:

«Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів».

 

Програмою передбачено: теоретичний та практичний курс, поглиблення професійних компетентностей щодо оптимізації робочих параметрів методів та забезпечення достовірності результатів досліджень 


Програма семінару:

  1. Основи рідинної хроматографії. Підбір необхідної конфігурації інструмента.

  2. Оптимізація хроматографії за допомогою вибору колонки і мобільної фази.

    • Отримання максимальної роздільної здатності методу. Оптимізація методів.

    • Причини виникнення невідповідних результатів хроматографування. Усунення несправностей роботи хроматографів.

  3. Підготовка і очистка проб. Методи твердофазної очистки проб.

  4. Забезпечення належної роботи рідинного хроматографа.

    • Ефективність хроматографії.

    • Контроль якості хроматографування.

    • Підготовка і контроль системи високоефективної рідинної хроматографії

  5. Валідація методів ВЕРХ при визначенні мікотоксинів у продуктах харчування.

Заняття проводяться у дистанційному режимі за допомогою програми Microsoft Teams.

Куратор - старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, канд. с-г наук Камінська Олена Василівна.

Зареєструватись на курс можна через електронну форму!

Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, виконують самостійні завдання, видається Сертифікат державного зразка

Вартість за освітні послуги - 2000 грн. за фахівця.

Додаткова інформація за телефонами:

(044)400-52-67, +38(068)205-00-71 Куянов Володимир Вікторович,

+38(067)785-65-09 Камінська Олена Василівна

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Куратор:

Камінська Олена Василівна
Камінська Олена ВасилівнаСтарший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, кандидат сільськогосподарських наукЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Тел: (044) 400-52-67