ІПДО НУХТ

Спеціалізація «Технологія кондитерських виробів»

Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій розпочав нову програму професійної перепідготовки (спеціалізації) з напряму «Технологія кондитерських виробів».

Термін заочного навчання

Термін заочного навчання для отримання диплома про перепідготовку державного зразка становить 1 рік (понад 500 аудиторних годин), форма навчання модуль на:
Перший модуль - "Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів" (курс підвищення кваліфікації).
Другий модуль - "Стандартизація, сертифікація і безпека харчових продуктів" (участь у конференції, семінарі чи курсі підвищення кваліфікації).
Третій модуль - "Виробництво карамелі, помадних, збивних та молочних цукерок" (курс підвищення кваліфікації).
Четвертий модуль - "Кондитерське виробництво ХХІ сторіччя", "Вафлі, печиво, пряники" (участь у конференції або семінарі).

Участь у кожному модулі зараховується як одна сесія. Для отримання диплома про професійну перепідготовку необхідно пройти навчання на трьох модулях.

Загальний термін навчання за програмою професійної перепідготовки не повинен перевищувати 2 роки. Допускається складання заліків та іспитів екстерном. Починати навчання можна протягом усього навчального року з будь-якого модуля.

Диплом про професійну перепідготовку, що видається випускникам, надає право працівникам, які мають непрофільну освіту, на провадження професійної діяльності в галузі виробництва борошняних та цукристих кондитерських виробів та заняття відповідних посад на підприємствах усіх форм власності.

Оплата навчання здійснюється поетапно по модулях навчання. Оплатити навчання може як фізична, так і юридична особа в безготівковій чи готівковій формі. Оплата навчання ПДВ не обкладається.

Прийом заяв на навчання здійснюється впродовж навчального року.

Для вступу потрібні такі документи:

заява; копія диплома про вищу освіту; копія документа про оплату навчання.

У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком.

Керівник програми

Оболкіна Віра Іллівна - доктор технічних наук, завідувач кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв, тел. (044) 449-09-35.