ИПДО НУПТ - Институт последипломного образования Национального университета пищевых технологий

Лицензия Министерства образования и науки Украины АЕ № 527693 от 23.12.2014 г

Институт последипломного образования создан в результате реорганизации прежнего Института повышения квалификации и переподготовки руководящих работников и специалистов пищевой и перерабатывающей промышленности и интегрирован в Национальный университет пищевых технологий (НУПТ).

В 2004 году за весомый вклад в подготовку высококвалифицированных специалистов, высокий профессионализм Институт был награжден Почетной грамотой Кабинета Министров Украины.

Читать дальше историю института.

 
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню пользователя


Объявления

Наукові журнали «Ukrainian Journal Food Science» і «Ukrainian Food Journal», засновником яких є Національний університет харчових технологій, включені до наукометричної бази Chemical Abstracts Service, діючої при Американському хімічному товаристві (American Chemical Society).

20-22 жовтня 2015 р. Інститут взяв участь у VIII Міжнародній виставці LABComplEX, проводить науково-практичні конференції. Детальніше. Фоторепортаж

19-23 жовтня 2015 року відбулося навчання групи кондитерів, майстер-клас із оздоблення тортів. Фоторепортаж

27-29 жовтня 2015 р. Інститут взяв участь в "Международной выставке продуктов питания и напитков WorldFood Ukraine!"

Інститут взяв участь у виставках: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ 2015" Новітні технології та обладнання для олійно-жирової промисловості. Фоторепортаж; Міжнародна спеціалізована виставка «Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» Новітні технології та обладнання для пиво-безалкогольної та слабоалкогольної індустрії.

8-10 вересня 2015 р. Інститут узяв участь у виставках INPRODMASH & UPAKOVKA'2015 та Другій Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції "Досягнення та перпективи розвитку кондитерської галузі" Фоторепортаж.

18-19 травня відбулися відкриті лекції викладачів кафедри хлібопекарського і кондитерського виробництв проф. Оболкіної В.І. "Сучасний стан та перспективи розвитку кондитерського виробництва" та ст. преп. Букшиної Л.С. "Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів". Фоторепортаж.

10 квітня 2015 р.у Києві  відбувся Форум для підприємств-експортерів "Експорт: друге дихання". Фоторепортаж

На посаду ректора Національного університету харчових технологій обрано Українця Анатолія Івановича, доктора технічних наук, професора. Вибори відбулися 2 квітня 2015 шляхом таємного голосування колективу університету: з чотирьох претендентів на посаду переважною більшістю голосів обрано Українця А.І.

Науковці Інституту 2 квітня 2015 р. взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції Всеукраїнської Асоціації Пекарів в рамках Форуму IFFIP. Програма конференції. Фоторепортаж

25-27 березня 2015 р. у Національному університеті харчових технологій
(вул. Володимирська, 66) відбулася щорічна науково-практична конференція цукровиків України, присвячена пам'яті академіка І.С.Гулого. Програма конференції. Фоторепортаж.

13 березня 2015 р. в ІПДО НУХТ відбулися відкриті лекції кафедри виробництва сукру та сахаридів. Фоторепортаж.

Інститут виступив співорганізатором у VII  Міжнародному форумі "Комплексне забезпечення лабораторій" 14-16 жовтня 2014 рокуМи організували і провели науково-практичну конференцію "Управління безпечністю харчових продуктів на основі HACCP"(програма)". КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б. Фоторепортаж.

 6 жовтня 2014 р. у ВЦ "АККО Інтернешнл" м. Київ, проспект Перемоги, 40- Б, парк Пушкіна відбулася науково-практична конференція «Організація виробництва кондитерських та хлібопекарських виробів у контексті формування спільного ринку з країнами ЄС». Програма. Фоторепортаж

Відбулися  Міжнародні виставки "ХЛІБ" та "КОНДИТЕР Експо" 3-5 червня 2014 року.  Програма конференції. Фоторепортаж про участь ІПДО НУХТ у виставках.

9-11 квітня 2014 р. відбувся Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки. Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій взяв участь у міжнародній конференції: "Хлібопекарська індустрія - шляхи ефективного розвитку 2014: сучасний стан виробництва у хлібопекарській галузі". Фоторепортаж

25-27 березня відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України. Програма Фоторепортаж

Архив новостей